L'ESFPRESSÓ: ENTRADA 450: UNA NOVA ERA

Un relat de: Raül Gay Pau
[ Les entrades anteriors no s'han trobat o estan danyades] ESFEPRESSÓ: ENTRADA 450: UNA NOVA ERA

Després de conquerir l'illa hi férem canvis accentuats. I començarem amb les noves polítiques. Investigàvem a cada un dels presos que arribaven i eliminaven als vertaders criminals. Amb ells alimentava, i alimente, a Serreta. L'única llei i justícia humana, en aquest regne, és la meua voluntat. Sóc jo qui en últim terme elegesc qui viu i qui mor. Alguns protestaren, però Serreta s'encarregà d'ells o els meus acèrrims seguidors. Els que vertaderament patiren tant pels Psicòpates i les injustícies que volen mantenir la pau que jo hi he aportat. També durant aquests anys he utilitzat als criminals per a fer experiments amb ells. Així paguen el seu deute amb la societat aportant millores gràcies als nous descobriments. Sí tot rutlla com toca. Però... a què ve tota aquesta reflexió? Doncs que hui ha vingut a l'illa un home acompanyat d'un adolescent d'uns 17 o divuit anys. S'hi han presentat com a Subtil i Ramon. Els dos tenen un projecte molt interessant a oferir-me. He repassat les meues gestes i és moment d'evolucionar. Una societat tecnològicament avançada i justa. Això és el que busque i amb els materials d'aquesta illa, els sabers d'aquest Subtil es pot fer molt. Supose que ja es pot donar per tancada aquesta era. Hi ve una nova era de millora, així que supose que aquesta serà la meua última entrada. Al llarg de tots aquests anys he enregistrat el més important del meu llegat, però per a perpetuar-lo en el temps es necessita alguna cosa més. Subtil m'ajudarà. Jack regnarà en el seu propi món. Aquest subtil és molt arrogant, però aconseguiré domar-lo i al final jo manaré per sobre de totes les persones, seré un dels humans més importants del món. Arriba una nova era.

Comentaris

  • Relat[Ofensiu]
    Raül Gay Pau | 29-01-2018

    Hola,
    Has llegit la resta de les entrades? Aquesta és una entrada final. En la qual el protagonista ha canviat molt de les primeres entrades a la final. De totes maneres el final és obert per que enllaçrà en una altra història.

  • No l'he entès molt, però té un bon ritme.[Ofensiu]
    cuidador_d-ossets | 26-01-2018 | Valoració: 9

    Hola Raül.

    Amb respecte: el teu relat m'ha semblat, si és que l'he entès, com un preparatori per a una guerra o una missió d'agents secrets. És animat i sap transmetre vitalitat, sense bromes.

    Jo de tu no aniria tant ràpid amb l'argument, perquè em perdo amb tants personatges que no sé què pinten amb la història o quin és quin.

    Amb això i amb tot, un bon relat.

    Ens veurem!!