Les seves cadenes

Un relat de: tramuntana

Em suaven les mans. L'aire fred xocava contra el meu pit, em debilitava. Tenia por. Alguna cosa em deia que ell no trigaria en localitzar-me. De sobte va començar a ploure. Els meus cabells llisos de perruqueria van tornar a l'arrissat natural. El ven i xiulava i em xiuxiuejava una melodia. Jo seguia caminant. El terra ja estava completament moll. No hi havia ningú. Només jo. I per a mi ja era suficient. Només jo... jo sense ell. La melodia que ventava el vent, em va convidar a dansar sobre aquell asfalt. Vaig començar a ballar. Sola, sola amb els meus passos. No em veia ningú, ningú, doncs, riuria de mi. Era una dona lliure. No era de ningú, només meva. Ni tan sols ell podria trobar-me, doncs estava submergida a la immensitat dels meus pensaments, i no necessitava res més. Tot i que sabia que l'endemà tornaria a ser esclava de les seves mans, no vaig parar de ballar sota la poca pluja, que aleshores queia.
Es va fer tard, havia de tornar. I tornar significava desaparèixer del meu món de somnis i tornar a la realitat que ell em regalava. Les seves cadenes.


Comentaris

  • força bé[Ofensiu]
    foster | 18-08-2005

    però falta una mica més d'estructura. És bo que no sigui obvi, perquè el nucli del relat (i em sembla que ara per ara de tota tu) es fonamenta en les dicotomies somni-realitat,
    el món-el teu món, i el xoc entre ambdues parts és difícilment definible, amb uns contorns que són els que cada u hi vol veure. Em sembla un relat amb un punt de misteri, però també amb regust d'insatisfacció, melangiós, de pèrdua, de resignació? D'altra banda, els moments de llibertat estan ben descrits i encomanen les ganes de trencar definitavemnt les cadenes que la lliguen.
    Vigila les faltes d'ortografia i les de teclat, desmereixen la narració. També et cal més precisió amb els adjectius i algunes construccions. Recorda que no es tracta d'un poema, aquí no hi val tot encara que soni bonic.
    bé, felicitats.
    foster

  • Que plogui i faci vent, doncs,[Ofensiu]
    Jofre | 18-08-2005

    després sortirà el sol d'una nova realitat.

    Sort que ens dius que són les SEVES cadenes. Te'n podràs deslliurar, n'estic convençut.

    Tot un devessall de sentiments que no volen cadenes.

    Endavant!
    Una abraçada!
    :-)

  • aquest viatge...[Ofensiu]
    ROSASP | 18-08-2005

    Estàs escoltant la teva veu, fent un viatge al teu món intern on hi podem trobar de tot.
    Les sensacions que descrius són precioses, pluja per regar il·lusions i somnis, dansa lliure sense judicis, enteniment per comprendre que ets única, irrepetible i màgica com cada ésser humà.
    Un viatge que sempre té retorn, que encara t'ajuda a estimar i comprendre millor allò que tenim...

    Petons bonica!

  • intimista i, delicadament, femení[Ofensiu]
    estrangera | 18-08-2005 | Valoració: 10

    gràcies pel teu comentari generós tramuntana.Ets una joia!!
    Que bonic aquest relat. Que meravellosa la capacitat d'endinsar-te en el teu jo profund!
    Que fascinant saber buidar-te de tot, esborrar-ho tot, cadenes amororses incloses i sentir-te feliç amb tu mateixa, lliure!! una abraçada!!

l´Autor

Foto de perfil de tramuntana

tramuntana

423 Relats

658 Comentaris

440384 Lectures

Valoració de l'autor: 9.49

Biografia:
Em dic laura, tinc 15 anys, ( 24 de maig del 1991).

" ...yesterday, love was such an easy game to play, now I need a place to hide away"

...Els teus ulls dibuixen paraules que ni tant sols he sentit mai...

...porqué no hay nadie que te quiera igual que yo.


...yǿu шāy sāy I'ш ā dяέāшя



- laurasainzr@hotmail.com