Les quatre meitats

Un relat de: angie

Sexe : Ell i jo.

Hem quedat per sopar a un restaurant dels afores. Quan m'ha obert la porta de l'establiment ha començat a mussitar-me a l'orella tot el que em faria i una humitat càl.lida m'ha envaït l'entrecuix. La taula era a un racó, al costat de la finestra. Ha vingut la cambrera i mentre demanàvem un aperitiu, els seus ulls penetrants han agafat flocs de la meva imaginació i els ha desfet per sota les tovalles. Amb el primer plat, m'ha fet treure les calces, l'he obeït i m'ha dit que sóc dolentota. M'he mossegat el llavi. Amb el peu ha pessigollejat el meu delit, ara sí, ara no, i quan he començat a descordar-me els botons de la brusa, m'ha fet un gest amb el cap. Ens hem afanyat a acabar el segon plat i no hem demanat postres ni cafè. Ens hem arrambat per les cantonades, al pujar les escales de l'hotel, ens hem rebolcat sobre la catifa del replà, excitats perquè, en qualsevol moment, algú podia descobrir-nos... Hem entrat a la cambra, hem penjat el rètol de "no molestin" i hem follat pels descosits fins que ha sortit el sol.

Amor : Nosaltres.

El ball de la piga que té al parpell m'ha despertat la retina. Els llençols rebregats eren pàgines escrites amb passió i les hem rellegit entre abraçades i besades dolces, mentre la calor tornava a lluir sobre la pell i ens donàvem el bon dia. Sospirs muts. M'he cobert amb el seu cos i li he comentat que m'havia fet gaudir molt. Ell m'ha fet callar posant-me l'índex als llavis i el membre entre les cames. He envermellit tota amb l'erecció. Els seus moviments sinuosos han resseguit els contorns dels meus calfreds i la respiració ha estat bastida del relat que escrivia damunt meu amb estimació. No ha deixat de xiuxiuejar-me amoretes a cau d'orella i això ha anat desfent-me per dins. Les ordres de la nit passada han deixat pas als precs i l'endevinació d'allò desitjat ha inflat la sorpresa. Cos amunt, cos avall. T'agrada més així oi?. Estimar-te i veure't gaudir és tot el que vull...
Hem lliscat pels pendents de l'amor agafats de les mans, autores de múltiples orgasmes i ens hem llepat les espurnes del desig, sedegosos insaciables de compartir a diari cadascuna de les nostres dues meitats.




Comentaris

  • holaaaaa![Ofensiu]
    Àfrika Winslet | 10-01-2007 | Valoració: 10

    Un relat magnífic, pel meu gust. La dualitat de "l'amor"... no sé quina part m'agrada més! Literàriament parlant, però, i com a escriptora més aviat poètica, la segona m'ha encantat. Però la primera també té el seu encís... és un "aquí te pillo, aquí te mato" molt ben escrit, jajajaa!
    Enhorabona pel relat, sobretot tenint en compte que era un repte amb unes paraules "uuffff"... i la idea va ser molt bona.

    petons!

  • Senzillament genial[Ofensiu]
    matenquatre | 08-01-2007 | Valoració: 10

    Molt ben escrit, molt ben trobada la dualitat de les dues relacions...
    I, respecte al significat del títol, jo l'interpreto amb la referència que hi ha en la segona relació a dues meitats que es volen compartir a diari.
    Dos relats, a dues meitats cadascuna: quatre meitats...

    Encantat d'haver-te llegit

  • una parella: dos parts i dos persones[Ofensiu]
    qwark | 08-01-2007

    Un relat que, òbviament, ja havia llegit i que per mi era un dels favorits del Repte CC. Potser, en els dèficits, hi trobo una falta de claredat en el títol i en el tema.

    El tema era "parelles famoses". De quina parella estàs parlant tu? Si és famosa no queda gaire clar. El títol és suggerent i original (4/2=2= una parella) però costa trobar-li el nexe amb el relat (no dic que no hi sigui).

    Malgrat això, ja et dic que em va sorprendre no trobar el teu repte entre els primers (a la meva papereta hi era). L'atmosfera està molt ben creada i la resolució és, al meu gust, impecable.

  • Interessant[Ofensiu]
    Leela | 08-01-2007 | Valoració: 10

    anàlisi del jo i tu i del nosaltres. M'ha agradat força. Una primera part d'individualitats, de 'materialisme', d'intercanvi de mercaderies, salvatge, estimulant i gens menyspreable. Una segona part de conjunts, de projectes, de tendresa i esperances compartides...
    Una combinació molt interessant que molt probablement tots duem a dins, a l'hora!!. La gràcia de tot: saber combinar-ho i trobar-nos tu i jo quan som tu i jo i sentir-nos nosaltres quan així ho sentim...

    Una forta abraçada i bon any!

    Leela

Valoració mitja: 10

l´Autor

Foto de perfil de angie

angie

199 Relats

1457 Comentaris

276779 Lectures

Valoració de l'autor: 9.83

Biografia:
Sóc tan sols un fantasma d'allò que m'agradaria ser, per això em trec el llençol sovint i em despullo entre la prosa i la poesia, per trobar el món que somnio.









El meu correu :angels_torres2@hotmail.com