Les professions amb més futur.

Un relat de: Usandi
“Sense final jo caic, el món sencer s’estimba contra els vidres dels meus dies…arribes te’n vas, la vida es desfà, invisible en el mar dels anys”.

Quantes vegades ens sentim sols? La vida t’angoixa? No té cap sentit? Amb una abraçada, amb un somriure ens trobem gaire realitzats. Segons els experts provoca una reacció química que allibera endorfina, adrenalina i serotonina.

En un món on cada vegada és més difícil la existència amb els nostres coetanis, on el rellotge avança més ràpid que les nostres cames, on la respiració funciona descompassada amb el cervell.

Per totes aquestes raons, la professió amb més futur es la de venedor/a de felicitat.
Dintre d’uns anys, si res ho pot solucionar, angoixats per les hipoteques, la manca de temps i la putrefacció d’una societat corrompuda (que pensaria Rousseau), ens veurem abocats a comprar esperança, il ·lusions, moments, en definitiva, felicitat.

Però, tenim un greu problema, la felicitat és un bé immaterial, un dret humà, i per als més pragmàtics, un estat òptim per a la productivitat.

Aleshores si no volem veure’ns obligats a comprar allò que per naturalesa és nostre expressa una carcallada a diari, pensa que tots els dies son meravellosos, aprèn dels teus errors, i quan isques al carrer fes que el sol brille al teu damunt encara que hi haja una feréstega tempesta, il·lumina els teus ulls que al cap i a la fi són l’entrada a la teua ànima. Hem d’aconseguir ser una dinamo generadora d’energia.

Així que mira al teu voltant i envia un somriure a la gent, i d’aquesta forma deixem que les professions amb més futur siguen les adequades per al funcionament d’aquest complicat engranatge anomenat món.

Comentaris

No hi ha comentaris, comenta'l tu primer

l´Autor

Usandi

5 Relats

3 Comentaris

4289 Lectures

Valoració de l'autor: 5.00

Biografia:
Estudiant d'Enginyeria d'Edificació a la Universitat Politècnica de València.

Donant de sang.

Amant dels animals.

Incomformista amb el conformisme.