LES PERSONES MENYS PERSONES...

Un relat de: Bonhomia
LES PERSONES MENYS PERSONES...

Oh! Quin Nadal tan entendridor! Ara es desobreix que el PP només fa de les seves i arruïna països, a més del en el qual vivim. És molt dèspota el Rajoy celebrant el seu propi Nadal aprofitant-se de tothom, la persona més il.legal que viu a Espanya. Nosaltres el veiem per la tele... i la tele no és per enganyar? Milions de periodistes d'aquí i de fora es veuen humiliats a donar-li un suport que no reben ni ells ni nosaltres.

Les sumes monetàries de cada polític del PP... darrere d'això només hi ha repudi per tots els pobles d'Espanya i per a la gent amb la vida més difícil, en alguna part de la premsa s'hi diuen veritats, per fi. Però no n'hi ha prou: el PP no és un partit polític, és la màfia més bruta de tot el que és Espanya. Espanya per ells només ho és per a ells mateixos.

Bones festes a tothom menys al PP.

Sergi Elias
24/12/2015

Comentaris

  • brins | 30-12-2015

    Et desitjo un bon 2016, Sergi!!!

  • brins | 30-12-2015 | Valoració: 10

    Veritablement, en el món existeixen persones que no haurien de dedicar-se a la política perquè són incapaços de saber sentir-se dins d'un grup divers, i dins del PP, n'hi ha moltes, d'aquestes persones...

  • Apropiació[Ofensiu]
    Aleix de Ferrater | 30-12-2015 | Valoració: 10

    Ho fan força això d'apropiar-se del nom d'un país. És l'egocentrisme que molts partits utilitzen. El PP només parla d'Espanya quan vol dir PP. A Catalunya, tota la vida Convergència parlava de Catalunya quan volia dir Convergència. I ara, les CUP només parlen d'elles mateixes enlloc de parlar d'independència. Sergi, que passis unes bones festes i que tinguis una bona entrada d'any 2016! Una abraçada.

    Aleix

  • Ben cert![Ofensiu]
    Mercè Bellfort | 28-12-2015

    Plenament d'acord amb el què dius. M'he proposat esborrar aquest personatge del meu imaginari perquè no s'aguanta per cap banda. El més trist és que l'acompanyen un reguitzell d'insensats que fan esfereir.
    Bones Festes, Sergi!

l´Autor

Foto de perfil de Bonhomia

Bonhomia

646 Relats

1852 Comentaris

513891 Lectures

Valoració de l'autor: 9.87

Biografia:
L'armonia commou la selva verge de paratges interexternalitzats mentre els estels ens somriuen dolçament i les nits i els dies es confonen en boira d'un nou color que brillarà per la mare universal que va fer-nos i cerquem cuidar... si és que aquestes paraules contenen cert ressò d'esperança en un món tan difícil i complicat.