Les lletres del teclat

Un relat de: Caustic

Les lletres del teclat s'arronsaven a l'hora que ell les tocava amb la punta dels dits, així successivament fins omplir la pantalla de paraules, sovint sense sentit, però a ell li agradaven.
Després sortia a passejar, en un camí resseguit per flors de diferents aromes, que el seu nas s'esforçava ha estirant-los per així olorar-los amb mes intensitat, la llum del sol dibuixava ombres donant així profunditat a les formes, els raigs mes astuts s'introduïen dins dels seus ulls per enlluernar-lo, ell amb una hàbil moviment de parpelles aconseguia solventar l'accés de claror.
D'habitud caminava amb les seves cames, sempre, per aquell camí de grava, s'aturava per mirar les pedres que li semblaven interessants, però elles es posaven roges de vergonya, no estaven acostumades a ser observades, i per tant mai les veia tal i com eren, per això les espiava d'amagat.
Llavors peueixava cap al rierol, que era per a ell una gran orquestra on l'aigua dirigia amb solemnitat la resta de músics, ell es tapava els ulls amb les mans per sentir-hi millor, el públic escoltava amb silenci. Mes tard pujava a un arbre, que amb els braços ben oberts l'esperava, amb certa facilitat hi va pujar, podia veure la ciutat, però la ciutat no el podia veure amb ell, desde allà d'alt observant la lògica de la urbe li agradava cridar paraules com SUBTIL!! o XIUXIUEIG!! i amb un to fluix deia escàndol.... o terrabastall... després amb compte baixava pel torç de l'arbre, fent-li sense volgué pessigolles i els dos reien.
De tornada obria els palmells de les mans per sentir com l'aire es colava entre els dits, imaginava que la persona estimada havia tocat el mateix aire i era com donar-li la mà, poc a poc s'acostava a casa.
Sovint teclejava fi i s'acabava la historia.

Fi

Comentaris

No hi ha comentaris, comenta'l tu primer

l´Autor

Foto de perfil de Caustic

Caustic

25 Relats

30 Comentaris

30330 Lectures

Valoració de l'autor: 8.80

Biografia:
RECOMANO:
(el meu criteri no te cap tipus de valor)

3 LLIBRES

-LA INSOPORTABLE LEVEDAD DEL SER(MILAN KUNDERA)

- EL AMANTE (MARGARITE DURAS)

-SIN PLUMAS (WODDY ALLEN)

3 PELIS

- SLEEPER

- OLVIDATE DE MI

- PESADILLA ANTES DE NAVIDAD


3 GRUPS DE MUSICA

- PLAID

-VENETIAN SNARES

-AUTECHRE

*espero que algu en tota la web comperteixi algun dels meus gustus*