Les coses de casa

Un relat de: Caustic

Si, ja ho havia notat, ell sempre pensava que la seva vida seria sempre interessant, però ja sabia que s'havia convertir en un consumidor de rutina avorrida, feia sempre el mateix, inclòs les coses que feia per a variar la monotonia eren monotonia, qualsevol sorpresa era mes que previsible, vist objectivament era només un engranatge autòmat que es movia per les tristes vies de la societat, encara tenia la esperança de canviar alguna cosa.
Esperava, però el terra era cada cop mes calent i enganxós, un cop fins i tot volgué marxar a un altre país, però les reserves de viatges espontanis estaven abarrotades de gent com ell.
Els anys ja havien passat i res mes, es sentia vuit, ja era impossible ja sortir del dur i enganxós asfalt rutinari, però finalment un dia un gran succés li canvia la vida, un pensament, una cosa diferent, el canvi que sempre havia esperat va ser el fet de assolir la rutina.
Que trist, va pensar.


Comentaris

  • Molt bon relat...[Ofensiu]
    Carme Cabús | 07-07-2005

    ...que dóna la dimensió, precisament, d'allò de què parla: rutina. La cadència, la tria de paraules, l'exposició i gir del relat ens van esgotant i al final ens esclafen.
    Felicitats!

l´Autor

Foto de perfil de Caustic

Caustic

25 Relats

30 Comentaris

30363 Lectures

Valoració de l'autor: 8.80

Biografia:
RECOMANO:
(el meu criteri no te cap tipus de valor)

3 LLIBRES

-LA INSOPORTABLE LEVEDAD DEL SER(MILAN KUNDERA)

- EL AMANTE (MARGARITE DURAS)

-SIN PLUMAS (WODDY ALLEN)

3 PELIS

- SLEEPER

- OLVIDATE DE MI

- PESADILLA ANTES DE NAVIDAD


3 GRUPS DE MUSICA

- PLAID

-VENETIAN SNARES

-AUTECHRE

*espero que algu en tota la web comperteixi algun dels meus gustus*