L'educador psicoespiritual

Un relat de: Tanganika
Deia que la seva feina era:

-Educador psicoespiritual.

Per fer-se simpàtic ho esquifia amb un somriure a l'engròs:

-Psicoedu! Per servir-te. Mínim: vint sessions. Preus mòdics, inclouen amanida amb vinagre de Mòdena. Preus alternatius i una rasta per sucar al cafè.

Tenia gent. Pagaven les vint sessions per avançat (ho exigia amb una subtilesa increïble) en consumien la meitat i sense queixa, sinó comprensibilíssim que en Mauro-Nacho-Gueguito-de-Buda tingués les energies en defallida i hagués de fer un viatge de recuperació a una Guayana, contava amb rigor, al·legant que era per retrobar el vigor. I que es manifestava en format Maura-Nacha- Gueguita-de-Shakti, la seva educadora psicoespiritual que cobrava a base d'intenses kamasutrades.

Per tant: educació psicoespiritual, segons com, igual a sexe i morro.

Comentaris

  • Segon com...[Ofensiu]
    PERLA DE VELLUT | 20-01-2020

    Doncs si tenia gent i clientela, què bé s'ho passava... fent-se el simpàtic i amb preus mòdics... ja ja ja...
    Molt ben plantejat, Tanganika.
    Una abraçada.
    Perla de vellut

  • Molt morro[Ofensiu]
    Montseblanc | 18-01-2020

    Barreja de l’ofici més antic del món amb un dels oficis més moderns, nascut a l’empara d’aquestes modes d’ara, en que tenim de tot i ens falta quelcom, ah sí, deu ser algun problema psicoespiritual hahaha, i hi ha qui s’hi gasta els diners només per dir-ho entre les seves amistats...

l´Autor

Foto de perfil de Tanganika

Tanganika

216 Relats

219 Comentaris

132264 Lectures

Valoració de l'autor: 9.46

Biografia:
Al terrat de la meva infantesa amb el llibre de la meva mig maduresa: 'Al terrat a l'hora calenta i altres relats' (Nova Casa Editorial, abril 2015).