LAUS DEO !

Un relat de: jomagi

-Ja és plena nit... Ho tens tot preparat?

-Si... sols que aquest tub no m’acaba d’entrar...

-A veure? Clic!.. Ja està.

-Tens clar on anem a introduir-nos ?..

-Sí...

-Estàs convençut de l'escull que ens enfrontem ?

-Si, si collons !..

-Doncs som-hi!..

Aquell lloc terriblement dificultós ple de paranys ens esperava estàtic i indiferent... Era com entrar dins d’una dimensió desconeguda i fosca. La pressió i la ferum ambiental de cols mal bullides que desprenia era tant intensament ofenosa, que varem tenir que connectar-nos les mascares oxigen en un paràmetre d’intensitat a 2’75.

-Això és horrorós –digué el meu company.

Era esfereïdor, es més, podria dir-se que macabre... Tot era ple de paranys perfectament creats i instaŀlats per fer caure al més confiat i obedient dels ciutadans, al pou de les desgraciés més inimaginables. El só d’aquell immens entorn infinit era un oxímoron sublim... Un plany esgarrifós de crits i alhora de silencis sepulcrals!.. Varem aguantar poca estona allà dins, tinguérem que sortir precipitadament; els nostres vestits protectors començaven a deteriorar-se degut als gasos altament corrosius.

La intenció nostre era la d’alterar ni que fos un petit bri o partícula el que allà dins hi havia col•locat però, ens va ser del tot impossible. Aquell lloc metzinós, enrevessat i ple de trampes premeditadament instaŀlades, com dic, ens feren desistir de continuar la nostra missió.

Quan ja érem fora, mig ofegats, cansats i decebuts, varem fer l'última ullada a aquell feréstec indret. Sols es distingia un ròtol lluminós de neó que deia: CONSTITUCIÓN ESPAÑOLA.

Comentaris

  • Ferum[Ofensiu]
    E. VILADOMS | 06-05-2016

    "Ferum de cols mal bullides", ben trobades paraules per descriure no ja la constitució sinó tot un sistema polític corromput. En clau de ciència ficció es poden abordar també tots els temes d'actualitat.
    Gràcies pels teus comentaris al meu "Apol·lo" que, com ja has vist, no té res de futurista.

  • Genial acudit.[Ofensiu]
    unicorn_gris | 05-05-2016 | Valoració: 9

    Em sembla un molt bon acudit sobre la constitució espanyola, que és com una baralla de cartes amb trampa, on tots els camins van a parar al Congrés dels Diputats, i alhora una bona escena d'acció futurista. Felicitats. Ens veiem!!!

  • Podrida[Ofensiu]
    Aleix de Ferrater | 04-05-2016 | Valoració: 10

    Hi ha coses que ja s'han podrit, que fan pudor, molta pudor, una pudor inmensa, inaguantable, asfixiant, gairebé mortal. I és tant així, que no pots respirar gens i només et queda una única possibilitat i l'agafes amb la punta dels dits abans d'ofegar-te i el toques... el teclat! I escrius i et trobes millor. I respires. I et felicito! Una abraçada.

    Aleix

Valoració mitja: 9.67