L'art de les petites coses

Un relat de: Reguitzellera

Un plat de macarrons a taula, un passeig en bicicleta per un prat ple d'herba. Contemplar el sol a mitja tarda, un caramel amb gust a llimona, un home que et somriu a l'autobús. Una partida de cartes, llegir un bon llibre en la solitud d'un terrat. Prendre el sol, xerrar durant hores de coses absurdes, riure-se'n d'un mateix. Cançons floretes, moments de tendresa. Mirar-se al mirall i trobar-te la dona més meravellosa del món.

És l'art de les petites coses, és la màgia de valorar-les.

Converses de matinada, confessions sota la llum de la lluna. Mirades creuades amb un estrany, portar tot el dia la mateixa cançó al cap. Recordar moments especials, un àlbum de fotos antic, esperar algú que no arriba. Sentir tocar la teva cançó preferida per la ràdio. Un petó amb gust de menta, un abraçada sincera. Una trucada inesperada o una copa de vi.

Es l'art de les petites coses, és el poder que exerceixen sobre nosaltres.

Comentaris

  • amb tota la raó[Ofensiu]
    bogeria | 24-11-2007 | Valoració: 9

    Tens tota la raó tot això i més és l'art de les petites coses: esperar a que algú et contesti una perduda que x a tu significa molt, una mirada, un somriure, qualsevol cosa insignificant, que per a qualsevol es capaç de canviar-li el món.
    I pq l'art de les petites coses tmb són compartir-les, encara que ens costi trobar la manera.
    Una abraçada

l´Autor

Foto de perfil de Reguitzellera

Reguitzellera

20 Relats

69 Comentaris

26174 Lectures

Valoració de l'autor: 9.39

Biografia:
Des del dia que vaig nèixer(ara fa 18 anys) fins ara, no puc dir amb paraules la quantitat de coses que m'han passat. Per això escric, suposo, per desfogar aquesta quantitat de sentiments que s'evoquen a mi i em brinden(a vegades) un món molt bonic.