L'Art de la Simulació

Un relat de: nasser

Diuen que és metrosexual. No és cap insult -vull creure -, el cas és que a mi em sap greu que el qualifiquin amb aquesta paraula. Té un to ordinari, amb connotacions negatives i fins i tot sòrdides. En Robert no es mereix ser adjectivat d'aquesta manera. Ell és una persona fina, elegant i perquè no dir-ho; és un home bell. Jo el trobo encantador, i sobretot, seductor.
Va començar a modelar el seu magnífic cos al voltant dels vint-i-set anys. Va projectar un programa en que observava, sobretot, la dieta i l'exercici.
Va al gimnàs cinc vegades per setmana. Fa natació, aeròbic, musculació i ioga. No li agrada estar gaire musculós, però si fibrat, com diu ell mateix.
Li fan dos massatges setmanalment. El massatgista és un noi molt jove, atractiu, musculat i amb bon cos, que treballa en el mateix gimnàs on Robert entrena. Després de provar molts massatgistes aquest és que més li agrada. Diu que el sap tocar i acariciar d'una manera tan especial i delicada que el transporta a un a món on tot és possible. Algun cop al fa anar a casa seva perquè li faci les fregues.
La seva dieta és selecta com tot el món que l'envolta. Pastes, peix fresc, fruites, amanides, fruits secs, iogurts…Veu molta aigua per estar sempre ben hidratat. Així evita moltes arrugues prematures. No beu alcohol ni fuma. Mai a consumit cap mena de droga.
Es depila dues vegades cada més, no li agrada gens tenir pèl en el seu perfecte i adorable cos. Al qual regala amb cremes hidratants, anti arrugues i reguladores de la dermis.
Es fa tallar el cabell a una perruqueria de firma selecta, una que hi ha al centre de la ciutat, això li permet dur sempre el tall de cabell més actual. A més, en aquestes perruqueries sempre tenen els millors xampús i cremes anti caiguda. Per cert, noto que el cabell li cau una mica, però no fa res, això encara el fa més interessant i atractiu. Els seus trenta dos anys això el preocupa bastant. Va anar a un dermatòleg i li ha receptat tot un arsenal de remeis, locions i friccions capil·lars.
Té tanta cura de la seva roba interior con per qualsevol peça del seu armari. En el qual hi ha el bo i millor de les botigues més de moda i d'alta qualitat tèxtil de tot del país. Mai no li vist posat res que no sigui de les millors marques. Sap combinar els colors i les formes i les textures de manera magistral.
Té promesa des de els dinou anys, però mai no ha fet l'amor amb ella. Diu, amb fermesa, que la vol respectar fins el dia que la converteixi en la seva esposa. No vol convertir-la amb un objecte sexual, si no que la vol respectar, con es mereix una persona que ha dipositat en ell tota la confiança i tot l'amor. Per ell la sinceritat i la honorabilitat són dos ferms valors que no vol renunciar de cap de les maneres. I així de clar li ho ha fet saber a la seva xicota. Ella l'escolta en silenci i admiració. Fa exactament tot el que li diu. La veu d'en Robert l'hipnotitza, la paralitza… És el seu ídol. El venera.
Ell l'estima, porta una foto d'ella a la part més de visible de la seva cartera. També té posat un retrat de la seva promesa a la taula del seu despatx. Fa tots els possibles perquè tothom conegui qui és la seva futura esposa.
Surten poc. Però sempre va acompanyat, amb ella, a les festes i esdeveniments familiars. També a reunions o sopars d'empresa. Així familiars, amics i colegues de feina la coneixen i saben que té una molt bona companyia en la seva estimada Elna.
Per altre banda, el meu amic Robert, demostra ser una persona oberta i generosa amb tothom. Es relaciona amb persones de qualsevol condició, raça o sexe. Per exemple té molts amics gais. Ell no fa com molts intolerants que els rebutgen, si no que els té com a bons amics, fins i tot, surt amb un grup d'homosexuals cada cap de setmana després de deixar la seva xicota a Casa, cap a les deu del vespre dels dissabtes.
Per demostrar el que dic, darrerament l'he vist amb un noi de Gàmbia, negre, altíssim i bufó, amb el que manté una molt estreta amistat.
Van a discoteques i locals d'ambient gai. Aquestes, no són res de l'altre món, però en Robert va perquè la música que posen és la millor de la que posen en qualsevol discoteca de las que ha visitat, i també perquè van nois ben vestits, elegants i atractius com ara ell.
Segons m'ha confessat, ell ha entrat alguna vegada els "dark room", que hi ha en algun d'aquest locals, però només per observar que fan els gais, xafardejar, divertir-se una mica, i perquè li fa gràcia. És tot.
Per anar amb aquestes persones i aquest llocs singulars, i també per anar tan curós en el vestir, i en les seves formes en general, algun malpensat l'ha qualificat d'homosexual. És que no saben que te xicota i que es casarà aviat? Són ganes de mal parlar i de criticar perquè si.
El cas és, que s'ha de sentir dir metrosexual o homosexual. És que no el poden deixar tranquil?
A mi m'honora poder ser un dels meus millors amics. Sento per ell alguna cosa especial. No se que és però m'agradaria tenir-lo sempre al meu costat.
Ara que estic escrivint aquest relat aprofitaré per escriure alguna cosa dedicada a ell, amb la perspectiva de que potser la llegirà i sabrà el que sento per ell.
Robert en mi tens un amic pel que tu vulguis. Estic a la teva disposició. Àlex.



Comentaris

  • Magnífic[Ofensiu]
    xariu | 06-12-2004 | Valoració: 10

    Crec que, sexualm,ent parlant, els personatges no són en absolut ambigus. M'ha agradat molt com els has desenvolupat

  • mistika[Ofensiu]
    nasser | 08-11-2004

    A mi em seria relativament més fàcil descriure un coit, una fel·lació o qualsevol altre activitat sexual. M'ha estat més complicat i elegant, insinuar les "fregues" del massatgista o l'estreta amistat del noi de Gàmbia amb el personatge principal, l'ambigüitat sexual dels personatges.
    M'agrada més deixar a la imaginació del lector l'escena eròtica que no pas descriure-la amb tots els seus detalls. De totes maneres on és la frontera entre eròtic o no eròtic? On és la frontera entre pornogràfic i eròtic quan es parla de sexe?

  • Eròtic?¿[Ofensiu]
    mistika | 07-11-2004 | Valoració: 6

    hola nasser,
    perdona però q hi veus tu d'eròtic en el teu relat?
    et posu aquesta nota perquè està ben redactat; però no hi he vist res d'erotisme. En aquesta pàgina web he llegit altres relats molt + eròtics la veritat.
    ho sento i espero rectificar la meva valoració si llegeixo un altre relat teu. Si vols contestem...