L'amor estúpid

Un relat de: llacuna

A les persones enamorades tot els està bé però quan desperten del somni es queixen que allò que els estava bé, ja no els està bé i la persona que es mantenia desperta de l'estat d'embriagament és llavors qui es queda perplexa. Perquè la situació és idèntica però de cop, no sé sap ni com, tot són queixes i sembla com si hagués hagut una imposició i la persona més desperta és començar a sentir culpable d'haver imposat alguna cosa.

No serà la persona ex-enamorada prou honesta per a reconèixer el seu canvi d'estat. No! Llavors neix una mena d'orgull estúpid al qual els ex-enamorats donen de menjar perquè els allunyi de la situació, un alliberament agressiu. I llavors si qui no estava embriagada manté la calma, perfecte! Sinó realment es pot fer molt mala sang i venen ganes de cridar-li el nom d'estupid aquell ex-embriagat i al seu nou gos-orgull crescut.

I és que ho torno a dir, o ets ben conscient de què els regals són regals de qui està enamorat i és una cosa extraordinària, puntual i fins i tot estúpida o sinó quan s'acabi et vindrà una mala lluna del mil

Comentaris

No hi ha comentaris, comenta'l tu primer