L'amor. Aquella cosa tan complicada...

Un relat de: maricel

Tu em dius que tens ganes de parlar amb ell i en un tancar i obrir d'ulls ja teniu la conversa encetada. Penso que "lo vostru" es molt fàcil. Simple. De repent et diu alguna cosa que no t'acaba d'agradar, ho noto per la cara. L'expressió. M'ho contes. Ara lo vostru ja no es tant fàcil, en un moment t'ha canviat la cara. L'expressió. Et dic que li diguis que no ho faci que l'estimes, però el teu orgull pot més. En aquest nou any han canviat algunes coses, els cigarros que et fumes en un dia, el menjar gras per el saludable i el que sents per ell, no ho neguis. Ho noto. Ho noto en la manera en què parles d'ell i amb la manera en què et brillen els ulls quan penses que el pots perdre. Es difícil. Complicat. De repent em confesses que per una vegada que t'enamores no et pot estar passant això, que si ell se'n va una meitat de tu s'en va amb ell, em dius que no et pot fer això, jo et dic que li diguis, però altre cop el teu orgull et pot. Les vegades que em vist pel·lícules d'amor en que passaven aquestes coses, i sembla que tu t'has perdut tots els finals.
Em dius que surts una estona, que vas a comprar, necessites pensar, i que si tot això es una broma que mai li perdonaràs. Mentre surts per la porta em dius que si no tornes es que t'has suïcidat… al cap de tres segons, sento el pany de la porta, em dius que t'has deixat la llista de la compra i que la necessites perquè si de cas et repenses el fet de suïcidar-te necessites champú per l'endemà...

un troset del meu món :)

Comentaris

  • REALMENT COMPLICAT AIXÒ DE L'AMOR[Ofensiu]
    EULALIA MOLINS ARAGALL | 17-01-2009 | Valoració: 8

    Un dia t'alces viu i l'altre vas a dormir mig mor. Sort que el teu protagonista ha prés exemple de l'Ampurdanés de la canço de Gerard Quintana. "...Potser que ho deixi per dema, ningú m'espera allà d'alt..." I val més que sempre pensi així, si es vol rentar el cap, segur que avui no es suicida..." Perro ladrador, poco mordedor..." Salut!

l´Autor

Foto de perfil de maricel

maricel

18 Relats

41 Comentaris

23517 Lectures

Valoració de l'autor: 9.64

Biografia:
Nascuda el 1990 a la bonica illa de Menorca, creixent entre cales, penya segats i platges de sorra encantada. En l'actualitat està visquent a Barcelona per formar-se com a empresària a l'universitat Pompeu Fabra, però els qui la coneixen bé saben que el que li agrada de veritat es plasmar els seus sentiments sobre un paper... :) plaer.de.ma.vida.