L'amant perfecte...

Un relat de: mzungo

He trobat l’amant perfecte.
Em fa perdre o GUANYAR el temps. Són les quatre de la matinada i encara estic desperta. No estic gens cansada, car estic enamorada.

Moltes persones tenen un amant, o el desitjarien tenir. O l’han tingut i l’han perdut. Jo el vaig perdre i ara, després de molt de temps, he trobat l’amant perfecte. Vaig deixar de viure amb il·lusió, cada dia era igual, rutinari, monòtom. No veia res més. Estava cega. No sabia què fer. Ja estava cansada de tot.

Però, no vaig perdre l’esperança. Estava convençuda que algun dia trobaria allò que m’il·lusionaria. Només havia d’obrir els ulls i buscar o estar atenta.

I així va ser. Et vaig trobar per sorpresa i gràcies a un amic. Ara, només faig que pensar amb tu abans d’anar a dormir i fins i tot, no puc dormir perquè tinc la necessitat d’escriure, de llegir. Sí, tu ets un dels meus amants perfectes. T’he trobat i et vull continuar disfrutant. Tu, relatsencatala, fas que et miri, abans d’anar a dormir, fas que et pensi quan estic conduint, fas que t’escrigui quan arribo a casa, fas que vulgui tornar a viure amb il·lusió. Ets l’amant perfecte...

Comentaris

  • instants | 06-10-2005 | Valoració: 10

    l'amant és qui resegeuix amb els seus dits la tendresa que transmet e l teu cos nu i que tanta por t'ha fet durant massa temps, potser ja arribat l'hora de que siguis feliç amb tu mateixa....