la vols tova o dura?

Un relat de: Bonhomia

no cal que faci cap aclaració en referència al títol d'aquest relat. mireu. un, a vegades, als vint-i-vuit anys, ja es va fent vell, i s'ha de tenir en compte que m'he cuidat molt malament: tripis, coca, etc. o sigui que el primer que li diria a una tia que volgués practicar sexe amb mi és: ei, potser encara estarà tova una estona, és que em costa, saps? jo mai he près viagra. m'ho va recomanar el meu psiquiatre de Can Pujador, però jo ho vaig refusar.
la veritat és que el sexe no em porta gens de cul, però si a alguna li interessa, la meva és la tova, la d'un altre és la dura. ho dic així perque sóc humil.
us recomano que llegiu Charles Bukowski, és sexe tendre
ara m'estic llegint "Yonqui", d'en William Burroughs. us el recomano. et posa a to i al dia de com està aquesta merda d'humanitat podrida que no fa més que vomitar-se a sobre de si mateixa
els meus germans es van extranyar de que em comprés un mòbil de quasi 300 euros. jo no hi veig res de dolent. el cas és que encara no li he posat targeta, vaja, que no l'he estrenat
em provoca terror parlar sobre la meva vida. he viscut tantes bestialitats... no s'em treu de la memòria ni a pals quan jo estava a sant boi fotent-me cops de cap contra la paret. aquestes coses, vull dir: psiquiàtrics, hospitals, residències de salut mental,etc., et posen pitjor
avui he fet una cosa mal feta. li he comentat un relat a una persona que denunciava el maltracte per part d'un home sobre la seva dona ( jo he suposat que el relat era fictici, i espero que fos així ) i he posat que era un tema massa típic i quatre tonteries meves més. i no anava ni borratxo. sóc imbècil, a vegades, però és que sembla que el meu destí hagi de ser sempre la imbecilitat

m'agraden molt els monòlegs del bf. últimament els veig amb ma germana. però a casa meva, que jo no tinc casa, aquesta persona seria adjudicada per mi com a non grata perque surt a la tele. ara mateix odio tot el que surt a la tele. sovint preferiria que no existís.

espera, princesa, el moment arribarà. jo diria que se'ns depara un bon futur per viure el present. espero haver encertat. la tele se sent des d'aquí i se sentent els picarells i estirabots de ma germana pel menjador mentre camina en pijama.

s'ha de sofrir... oi que si?

quan la merda va penetrar a l'univers, Déu s'hi va inspirar i ens va crear cagó diós en cáceres, en badajoz y en sabadell. si senyor. si! tu! el del cel! per què no baixes d'una vegada i ens expliques què cony passa? potser així oblidaríem el TN i no veuríem aquelles cares ràncies explicant el drama que flota com una merda sobre l'univers, que és un oceà ( mala sort que també l'oceà sigui merda, encara que d'una altra varietat )

l'altre dia em parlava el roger de que podria escriure aquí a relats les festes que ens montàvem a la famosa plaça fa justament deu anys. no sé si m'hi atreviré. potser si. potser no. era una època boja, sempre estavem amb el ràdio-cassette i les xibeques i el kali ( com el trobo a faltar ): ELS GARRAFONS DE CALIMOTXO DE COLA BARATA I DON SIMON DE CARTRÓ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
i tripis. i més tripis. i llavors les conseqüències. però en major part socials! importantíssim, això. i precisament el que criticàvem escoltant punk i ska era la societat. però no. no tot eren flors i violes, com s'espera d'una llegenda urbana ( si un és prou innocent ).....

Comentaris

  • Quins temps aquells...[Ofensiu]
    aaa | 04-04-2007

    Desconec el percentatge autobiografic emprat en el relat, però per petit que sia, m'ha transportat al passat. L'odi sempre ha estat un motor creatiu profundament infravalorat, sobretot quan tens 18 anys.

    Per cert, aqui el menda del 19 d'octubre de 1978 i de Sabadell, i a l'epoca dels 90, devorador de bukoswki, burroughs, ginsberg, kerouac, dhal, dick, pennywise, nofx, kortatu, operation ivy, specials, madness, doors i compañia i també li fotiem hosties als pelats.

    El temps passa, però, i l'odi transmuta en altres coses, com l'humor negre i el cinisme.

    Visca Cleese, Chapman, Idle, Giliam, Jones i Palin.

l´Autor

Foto de perfil de Bonhomia

Bonhomia

646 Relats

1852 Comentaris

515366 Lectures

Valoració de l'autor: 9.87

Biografia:
L'armonia commou la selva verge de paratges interexternalitzats mentre els estels ens somriuen dolçament i les nits i els dies es confonen en boira d'un nou color que brillarà per la mare universal que va fer-nos i cerquem cuidar... si és que aquestes paraules contenen cert ressò d'esperança en un món tan difícil i complicat.