La vida

Un relat de: Rosee

Una persona neix i mica en mica va creixent sota la protecció de qui l'estima. La personeta va creixent i va coneixent i mica en mica es fa gran. Gran per fer coses per si mateixa, gran per poder defensar-se ella sola, gran per espavilar-se ella sola, gran per parlar ella sola, per provar, per fer i desfer, per conviure, per viatjar, per... per fer tot el que cregui que ha de fer, sempre sota l'atenta mirada de qui l'estimen, això si.
Persones amb un gran cor i amor envolten a cadascuna de les persones que hi ha al món. Sempre hi ha algú per algú: amistats, família, parella, fills, etc.
La sort d'una persona per exemple és trobar a tanta gent important al seu voltant :D Jo en aquest aspecte em sento afortunada. Tinc una gran varietat d'amistats que estan al meu voltant sempre, tant si els necessito com si no, i em sento molt orgullosa al tenir això.
Per això vull dedicar aquest escrit a totes aquestes persones que ja saben realment qui són, perquè són persones que estimo i aprecio moltíssim.
Persones que estan com unes cabres la gran majoria, per o dir totes, amb les quals confio i espero que la nostra amistat duri per sempre més i que si per qualsevol cosa ens hem de separar (canviar de residència, acabar la carrera, anar a viure a un altre país...) la nostra amistat continui com fins ara: UNIDA I FORTA PER SEMPRE!!
Un petonets per tots vosaltres!!!

Comentaris

No hi ha comentaris, comenta'l tu primer

l´Autor

Rosee

4 Relats

1 Comentaris

3441 Lectures

Valoració de l'autor: 5.00