la vida

Un relat de: gmaxX
Aquí estem, fa o no fa, seguim vius, concients dels canvis i de lo fràgil que es mantindre's despert.

Mira que arriba a ser complicada la vida... però alhora tan senzilla, neixem, menjem, ens relacionem, ens reproduïm i morim. Para de comptar, auqestas són les nostres funcions.

Treballo en un hospital, on la línia de la vida i la mort està tan present que esgarrifa la pell.
Cada dematí et presentes amb un somriure a la cara, saludes a tots els companys, comentes la nit pasada i pases a veure els pacients.

Sempre hi ha de tot. Persones sanes, que s'enfaden perqe no volen estar allà, persones malaltes i persones al límit.

Ahir em vaig trobar amb la imatge de la mort, mort, que dur.. Tota la vida intentant mantenir la vida per perdrela en menys de 2 segons.

Comentaris

  • Recordatori[Ofensiu]


    Gràcies per participar!

    Si la teva obra compleix amb els requisits bàsics d’aquesta convocatòria, pel que fa a temàtica i extensió, ja entra a formar part del conjunt de poemes que el grup BROU seleccionarà per ser musicats.

    Si també vols que el poema entri a la fase de selecció per ser editat en un poemari recull (recorda que es poden presentar un màxim de 2 poemes), dins la col•lecció Relataires de l’editorial Meteora, recorda que has d’enviar l’enllaç d’aquest lloc web on ha quedat penjat a l’adreça electrònica de l’ARC (associacio.relataires@gmail.com), i que la condició bàsica per poder participar en aquest nou llibre de l’Associació és ser-ne soci.

    Gràcies de nou!

    ARC