La vida, la llum.

Un relat de: Marteta
Agafa la vida com a un regal, agafa cada dia com a especial. Considera que cada mirada és única, pensa que cada somriure és diferent. Vui en l'esperança de que cada passa que dones sigui positiva. Pensa que la primera vegada que fas una cosa mai es repetirà, però no t'oblidis de que la segona ni la tercera ni cap de les vegades que ho repetesquis et sentiràs igual que l'anterior, que cada vegada és la primera, que cada experiència és nova, que res és sotmès a la rutina.

Explora mons nous, plens de màgia encara no descoberta. Ets lliure, pots somiar, correr, res més importa, només tu, tu et poses el límit. Pots detenir el temps, pots somiar despert, pots valorar moltes coses en aquesta vida. Llegueix, deixa't endur per mil i una històries diferents, així qualque dia trobaràs una en que et sentiràs reflexada, que t'ajudarà en molts d'aspectes, ja ho veuràs.

Desconnecta del món, saps que necessites temps per tu mateixa, per estar sola... i pensar, i deixar-te endur pel que sents dins teu. Escolta al teu cor, ell sempre et parla, mai ho deixarà de fer. Derrota els problemes, no t'amarguis, no ho deixis fer, no t'ès indiferent, i ho saps, ho sé.

Pensa en el que vols fer i fes-ho, no necessites saber res més d'aquesta vida. Les altres lliçons.. et dic jo que es van aprenent durant el camí. Mai ho abandonis, mai perdis l'esperança, MAI. Cerca la teva llum, i ja saps, qui bé busca, bé troba. La llum t'espera, ens espera a tots!

Comentaris

  • positivitat que no falti[Ofensiu]
    magalo | 05-11-2011

    Molt bons consells. A vegades ens costa però és cert que hem d'agafar la vida com un regal i assaborir al màxim lo bo que te. Sovint no veiem que tenim la felicitat al costat nostre en petites i sencilles coses de cada dia..

    un petonàs
    Marta

  • T'admiro[Ofensiu]
    Bonhomia | 04-11-2011 | Valoració: 10

    Déu meu, quin relat... i quina cosa no puc fer jo més que fer-te cas?


    Sergi

l´Autor

Foto de perfil de Marteta

Marteta

227 Relats

394 Comentaris

165380 Lectures

Valoració de l'autor: 9.77

Biografia:
Professora de filosofia.