La vida és poesia

Un relat de: cristall

la vida es poesia

Algu em va dir una vegada
que la poesia es fer sentir,
despertar els sentiments
i les sensacions,
ball d'emocions
en que dancen per moments
paraules i versos.

Ens trasvalsen,
ens entristeixen,
ens emocionen,
ens enamoren.

Cada paraula, cada mot
cada vers
estem espectants
per llegirlos,
per sentirlos
esperant que ens facin plorar,
encongir el cor,
viure,
o morir per dins.

pero sobre tot
aquest algú em va dir
que no podia ferme sentir res
si jo no volia sentir

i sento,
cada paraula una sensació
cada vers un sentiment
cada poesia.........
cada poesia la vida



Comentaris

  • holaaa![Ofensiu]
    Àfrika Winslet | 21-11-2006 | Valoració: 9

    La idea del poema està molt bé, m'ha agradat força la concepció que tens de la poesia i, de fet, sí és veritat que la vida en té molta poesia... compte amb algunes faltes que has comès.

    petonets!

  • Tu ets poesia...[Ofensiu]
    diesi | 21-11-2006 | Valoració: 10

    Tu m'has fet sentir tot això que dius al poema... m'ha agradat moltíssim.

    1 ptó:

    b#NaT#b