la vida al teu costat

Un relat de: daniel vila albero

ets una joia
amb un cor que és ple d' ànima
ets una joia
amb un cor que fa goig
ets una joia
amb un cor que m' embolcalla
ets la joia de la meva vida
l' esperit a qui m' estimo
la teva innocència

Comentaris

  • Feliç 5è Aniversari d'RC[Ofensiu]
    mar - montse assens | 11-01-2009

    FELIÇ 5è ANIVERSARI d'RC,
    relataire!!!


    5 aniversari RC



    Si avui és diumenge 11 del 2009, avui és el cinquè aniversari d'RC. Passa pel fòrum i descobreix com pots "enganxar" en un dia com aquest Recorda: NOMÉS AVUI! T'ho perdràs?

  • Què tal la ressaca del Premi?[Ofensiu]
    Vicenç Ambrós i Besa | 27-11-2005 | Valoració: 9

    Hola Daniel!

    Què tal la ressaca del XXè Premi del Foment Martinenc? Pensant amb els que vindran? Perquè jo d'experiència en concursos poca, però si una cosa sé és que tot just ens hi posem, i la carrera és molt i molt llarga!

    M'he llegit els dos poemes que tens penjats. Efectivament, "Ets tendre, ets poesia" és potser més acurat que aquest segon on insereixo el comentari, però tots dos tenen un joc de melodies interessant, un contingut molt dolç i tot això combinat amb una lectura àgil que s'agraeix.

    Em vas comentar que t'agradaven els poemes breus. Jo n'escric de tota mena, però admeto que a l'hora de llegir m'estimo més que siguin breus.

    Una última anècdota de la jornada d'ahir dissabte: te'n recordes de la guanyadora del 3r premi en la modalitat de prosa? Resulta que és una noia que també escriu a RC amb el pseudònim de "Brida".

    Aquí tens, per tant, el meu primer comentari. Molta sort i a veure si, efectivament, algun dia ens trobem en una altra entrega de premis.

    Salut,

    Vicenç

l´Autor

daniel vila albero

2 Relats

3 Comentaris

2760 Lectures

Valoració de l'autor: 5.00