La veritable història de Sant Jordi

Un relat de: kisa

Com tots sabem, la història de Sant Jordi tracta sobre un cavaller ben plantat, una princesa molt femenina i un drac ferotge; però aquesta no és la veritable història de Sant Jordi…
Havia una vegada un castell on vivien un rei i una princes; la princesa volia casar-se però el seu pare deia que encara era molt jove. La princesa farta de la vida a palau va voler sortir i va anar a passejar per les muntanyes. En una d'aquelles coves tan profundes hi va trobar un drac que li agradava molt la música pop-rock, tecno, hip-hop…. La princesa li va demanar que la raptés i demanés 100.000.000.000 €, un Ferrari, una casa amb piscina i un majordom per al rescat, el drac va acceptar a canvi d'un MP4 nou. El rei, en assabentar-se de la notícia, va manar que busquessin un cavaller per a que fes front al drac, ja que si no arribaven a final de mes, com volia el drac que li donessin tot alló. Al cap de dos dies de recerca van trobar a un cavaller, sense cavall, el cavaller va anar a una tenda de segona mà on venien cavalls a molt bon preu. En arribar el cavaller, que era una mica curtet, va elegir un poni blanc amb taques grises. Sant Jordi, que és com es deia el cavaller, va sortir de la tenda tot content per la seva compra i va posar-se en moviment.
Al cab d'un mes de viatge, Sant Jordi va arribar a la cova de la princesa, on la va trobar jugant a l'oca amb el drac, Sant Jordi es va agenollar davant la princesa i li va demanar per a casar-se, la princesa li va dir que s'anés a fregir espàrrecs, però Sant Jordi, després d'un mes de viatge no es va desesperar i ho va intentar una vegada i una altra sense èxit, fins que el drac, cansat de tanta comèdia va agafar Sant Jordi i el seu poni i els va tirar direcció Transilvània. En aquell moment va passar per allà un caçador molt ben plantat que va robar el cor de la princesa al instant. El caçador en veure el drac el va matar amb una escopeta i el drac va caure mort damunt d'un jardí ple de roses, el caçador va agafar una d'aquelles roses i li va donar a la princesa. La princesa, que tenia alergia a les roses va començar a estornudar, i un altre cop, i un altre, fins que el caçador va decidir fugar-se amb la princesa i anar a donar la volta al món. Dit i fet se'n van anar i es van emportar el cos del drac, que com els dracs són immortals, no es va morir i se'l van emportar amb ells, quin remei!, ai, ves, me n'oblidava en Sant Jordi i el seu poni, van muntar un circ a Transilvània que va tenir molt d'èxit. I així acaba la veritable història de Sant Jordi.

Comentaris

No hi ha comentaris, comenta'l tu primer