la urgència de la carn

Un relat de: ginebra_de_camelot
Quan localitza l’embarcació, respira fons: és el seu primer dia. El patró alça el cap, el fa pujar, vocalitza lentament, li clava el blau. Una dona de trenta i escaig, amb pits abundants i monyo emergeix arremangant-se de la cabina i mirant el noi despectivament fueteja:
-Ep! Ets el nou tu? S’ha de fregar la coberta i netejar lavabos. Gabriel! Prou de garlar, que ha de treballar!
En Guerau no té ni idea d’on treure els estris; ella hi cau en veure la cara de babau del xicot, palplantat i vermell enmig de la barca que oscil•la. El seu marit darrerament només els contracta acabats de sortir del forn... haurà de parlar amb ell. Aquest nano amb el nas llarg i dents sortides, no sembla tenir massa esma. La Lena li mira les mans: les té les mans fortes i nerviüdes... coi de nano! li acaba de mirar la pitrera? El guia cap a l’armari de les escombres, i de reüll nota un bony al pantaló del Guerau, ell es posa les mans a la butxaca i les bufa. A la dona li vénen ganes de riure, però el patró s’acosta.
Violentada, es posa davant del noi, tapant-li el pantaló amb la volada de la faldilla. L’home diu alguna cosa, li fa un petó ràpid i travessa el pont fins a perdre’s de vista port enllà. La Lena sent l’alè tallat del noi sobre el monyo mal lligat. Fa un pas enrere, cap a ell, i nota la bullidera de tota la sang a l’espatlla, en un sol punt.
El noi torna a embadalir-se en els pits de la Lena, que des que s’ha girat no li treu la vista de sobre. Arriscant-se, li desferma un a un els clips que aguanten la castanya i li passa la mà ben plana pels cabells. La pell enganxosa de la Lena fa olor de sal. Els ve calor i els empeny la pressa. En un atac sobtat es desfan de la roba mentre colpegen amb fúria l’armari de les escombres erectes.

Comentaris

  • llimona i sal.[Ofensiu]
    lluis perealbert | 01-07-2014

    Amb quedo en el final...... l'armari de les escombres erectes . bona prosa i fortor de sal.

  • Els espais tancats[Ofensiu]
    David Gómez Simó | 14-01-2014

    ja tenen aquestes coses: propicien els jocs furtius i perillossos.

l´Autor

ginebra_de_camelot

7 Relats

14 Comentaris

5768 Lectures

Valoració de l'autor: 9.71