La Tieta

Un relat de: mjesus

La Miracle era prima i alta, es recollia els cabells blanquinosos amb un monyo, feia de bon veure, encara, als 69 anys. La fotografia: la seva passió i únic amor, que l'havien portat fins aquell carreró estret de la vida en relació al sexe. Cap nuvi perdut ni cap amant fugisser desconegut. Ella mateixa s'autorretratava amb la cançó d'en Serrat com la tieta.

"... és llarg i ample el llit, i són freds els llençols, buscarà una altre mà sense trobar ningú
com ahir, com demà..."

Aquelles paraules, sovint les sentia com un xiuxiueig dolorós. Feia poc que coneixia a en Miquel i més que mai necessitava la seva companyia, però no sabia què havia de fer. Sabia tant poques coses sobre el sexe! Quan pensava en aquelles postures del Kamasutra (un llibre al que el seu pare era molt afeccionat) li venien tots els mals i precisament la del ... no s'hi podia imaginar ella amb aquell òrgan sexual a .... Va recordar unes pel·lícules porno, que el seu pare havia portat de contraban, a l'època de la postguerra quan hi havia censura. Va agafar una a l'atzar, amb una certa recança i una mica de por. Però es va adonar que no buscava sexe, més aviat era deler afectiu.

Aquella tarda havien quedat amb en Miquel a fer una xocolata a la granja. Ell ja hi era quan va arribar, la va mirar amb molta tendresa i va dibuixar un somriure als llavis. Li va fer un petó a la galta amb suavitat, ella es va estremir tota de cap a peus, era una sensació nova, com si les mans d'en Miquel es passegessin per tots els racons inexplorats del seu cos i per primer cop va desitjar un home.

Comentaris

  • Llibre | 07-11-2006

    Un passeig interessant des de l'inici del relat a aquest final, per una banda sorprenent, per altra banda potser un xic precipitat. Com tret de la màniga per art de màgia.

    M'agrada la idea plantejada. La Miracle (un bon nom per a aquest personatge que de sobte, oh miracle!, descobreix el desig), una anciana de 69 anys que no només no ha gaudit del sexe al llarg de la seva vida, no només no s'hi ha capbussat, no només l'ha ignorat, sinó que li fa por o una certa recança. I ara, a aquesta edat, sent o pressent, potser per primer cop a la seva vida, potser perquè ha trobat la parella ideal, la necessitat de companyia, d'afecte, de sentir-se estimada.

    I malgrat la reticència inicial avança per la relació... i descobreix una sensació nova.

    Està ben portat, tot i que al meu parer, insisteixo, el final potser em resulta un xic gratuït.

    Una abraçada, mjesus. Fins la propera,

    LLIBRE

  • Suament...[Ofensiu]
    rnbonet | 15-01-2006

    ...ens fas arribar a un final inesperat, tendre. Un pèl trencat, al meu paréixer.
    M'han sorprès el punts suspensius per anomenar certes "coses". Qüestió de paraules pel REPTE? Certa vergonyeta per escriure-les?
    T'animaria a seguir escrivint.

  • molt saludable [Ofensiu]
    escaldot | 07-01-2006 | Valoració: 10

    Tot un pot de confitura de sentiments...
    M'ha deixa't bon sabor

  • original[Ofensiu]
    qwark | 01-01-2006

    M'alegra veure que has recuperat aquest text, per tornar-lo a mostrar. Crec recordar que era el primer cop que et presentaves al repte. I, si bé en alguns moments s'aprecia una certa manca d'ofici respecte a altres autors més experimentats, el resultat és magnífic en quant a les impressions que aconsegueixes transmetre. Em va sobtar també que et referissis a una cançó del Serrat, ja que el títol del repte estava relacionat amb una altra de les seves cançons.

    T'animo a perseverar, a seguir caminant per aquest wonderland de la web i l'escriptura en general.

  • Un relat...[Ofensiu]
    AVERROIS | 31-12-2005 | Valoració: 10

    ...molt tendre, l'amor no és només sexe, ho expliques molt bé. Qui no recorda la primera vegada que algú et va acaronar? Una abraçada.

l´Autor

Foto de perfil de mjesus

mjesus

42 Relats

245 Comentaris

64724 Lectures

Valoració de l'autor: 9.80

Biografia:
*

R en Cadena

"La senyora Unaquimera em va encadenar i jo he passat la cadena a la Sra. Baiba Liepa, al Sr. Xavier Valeri Coromí, la Sra. jacobé, el Sr. Filalici, la Sra marga i la Sra. Elvira"
Li heu d'agrair a l'EmmaThessaM!
(fes clic a la imatge i descobreix què és "R en Cadena")


Taller d'escriptura a relats en català:
Per qualsevol informació aneu a la web: http://es.geocities.com/tallerrelat





clar_lluna(arroba)yahoo.es
trasgrafica.com