La soledat del meu barri

Un relat de: Lord_Isma

Ens trobàvem a la plaça de Manuel Sanchis Guarner, una plaça que volen convertir en aparcament subterrani, llevant així els pocs arbres que tenim al barri per a poder-ho fer...

Se'ns va creuar un home amb tratge i corbata, amb un maletí a la mà, se'ns acostà quan ja havia passat pel davant.

Ens digué que volia saber la nostra opinió sobre el projecte que tant afecta el nostre poble russafí, composat per molta gent, de les nacionalitats més diverses, des de l'espanyol més feixista fins el rus més comunista.

Un cúmul de carrers ple d'immigrants i poca gent de la nostra terra, castellanitzats, pleníssim d'ideologies semblants i d'extrems diferents.

L'home va marxar poc satisfet amb les nostres respostes, i va trucar per telèfon, avisant d'alguna cosa, com si estigués enutjat amb alguna cosa que havia oït.

Quan aquest individu de la societat capitalista del barri havia desaparegut de la nostra vista, va arribar una banda de joves immigrants, amb una colla d'espanyols amb armes blanques cridant contra nosaltres. Disset armats contra cinc joves rebels pels qui la única arma possible era la paraula.

Les desigualtats del barri es van veure clarament marcades per la baralla que vam tindre. Quan arribà la policia, els vam denunciar, i quan vam dir alguns noms ens van dir que no els passaria res, pel simple motiu d'ésser fills de certes persones amb renom.

Dies després, la colla estàvem asseguts a un dels bancs, però aquest cop hi havien vingut uns skin-heads amics nostres, cal dir que eren més red-skins, per la seua forma de pensar.
Tornaren a vindre els disset armats, perquè algú havia donat l'avís.

Es repetí la baralla, aquest cop vam guanyar nosaltres, vam fugir de l'escenari deixant-los a terra tombats.

La policia ens va detindre hores després i ens van engarjolar.

Comentaris

No hi ha comentaris, comenta'l tu primer

l´Autor

Foto de perfil de Lord_Isma

Lord_Isma

3 Relats

8 Comentaris

3021 Lectures

Valoració de l'autor: 9.99

Biografia:
Sóc nascut a València, a l'any 1990, a febrer.
Visc al Barri de Russafa, antigament poble, annexionat al segle XIX a la ciutat de València.
format per immigrants de tots els tipus, i predominen les idees espanyolistes per la quantitat de col·lectius feixistes i antivalencians i anticatalans que tenim, d'entre ells, la majoria de casals fallers del barri, no dic tots perquè no els conec tots.

M'agrada llegir, anar al teatre, al cinema, de festa, de concerts, tocar la guitarra elèctrica, escriure alguna cosa, tinc una col·lecció de poemes, dels quals un d'ells em va fer guanyar el premi de poesia en valencià al meu institut fa dos anys.

qui vulga contactar amb mi pot enviar-me algun correu a lord.hiarmye@gmail.com

Salut i Revolta!!*!!