La pubilla de Can Magí

Un relat de: Antari
Per tots és sabut que els soldans otomans disposaven d’extensos harems de concubines, més o menys agraciades, disposades a oferir els seus dots amatoris quan el soldà ho desitgés. Sempre n’hi havia una que gaudia de més privilegis i acostumava a ser l’escollida per concebre el fill destinat a ser el successor del regnat.

El soldanat celebrava festes on el bon menjar i el bon vi eren condicions indispensables perquè les elits del reialme continuessin donant suport al seu cap. Un d’aquests dies de festa i excessos, es presentà una dona procedent del principat de Catalunya que pregava formar part de l’harem. Els guàrdies la dugueren davant del cabdill i l’ordenaren que es presentés.

- Bon dia excel•lentíssim soldà. Sóc la pubilla de Can Magí, tinc disset anys, versada en idiomes i l’únic que desitjo és fer de vostè l’home més poderós i feliç de tot el món.

El senyor somrigué, embadalit per la dolça però, alhora, contundent veu d’aquella jove de corbes infinites i pits prominents i s’hi apropà per acaronar-la. Ella el frenà posant-li el dit índex als llavis mentre es mossegava, suaument, els seus. Després d’aquella sensual escena, el soldà no dubtà en situar-la en un lloc de privilegi dins el seu harem.

Al cap de pocs mesos es va estendre el rumor entre els cortesans que l’amo només tenia ulls per ella. Les altres concubines desitjaren la mort d’aquella jove amb accent esnob; però com més traves li posaren, més atencions rebé per part del soldà.

En una nit d’estiu, el patró no pogué més i es dirigí, submís, a la pubilla de Can Magí:

- Estimada: he substituït el vi per aigua, menjo amanides amb rosegons de pa i centro tota la meva atenció en tu. Què més he de fer per poder gaudir del teu bell cos?

- Temprança, estimat. Tan sols així podràs esdevenir l’home més poderós i feliç del món.

El soldà morí sense tastar el fruit prohibit de la pubilla; ella, amb trenta anys, governà el primer soldanat de les dones i formà un harem de 365 joves d’arreu del món, un per cada dia de l’any.

Comentaris

  • Espavilada[Ofensiu]
    Aleix de Ferrater | 27-02-2018 | Valoració: 10

    Caram amb la pubilla de can Magí (per cert, magí vol dir també cervell, cap, Intel·ligència, oi?). Una forta abraçada.

    Aleix

  • Pubilla del mas[Ofensiu]
    SrGarcia | 04-02-2018

    Molt bona imaginació. Dos mons ben diferents units només per les teves cabòries. Segueix, segueix...