La professió dels que peguen

Un relat de: llacuna

Si una persona que no fos d'aquesta societat s'ho mirés des de fora, què pensaria de nosaltres que paguem una professió de la societat perquè ens empresoni, ens pegui i ens posi multes?

Mira aquests diria! No saben atenir-se a les seves obligacions i com que no saben la única solució que troben és contractar algú que els pegui, diuen que així hi ha més gent que s'obliga a fer les coses.

I no seria millor que les fessin quan volguessin?, això és la pressa que tenen de fer-ho tot i per això necessiten algú que els vagi pegant.

I sempre ho fan així, grup que formen, contracte que fan a un que pega, aquest no pot faltar perquè diuen que els ajuda a assolir els seus objectius, en comptes de formar realment facilitadors de la feina, formen "pegadors" que diuen que els van molt bé.

No ho sé, no els acabo d'entendre

Comentaris

  • Contradiccions i paradoxes[Ofensiu]
    lluisba | 19-04-2010

    Segur que trobaríem més paradoxes estranyes si busquessim a la nostra organització social (i política). Pagar un policia és ben estrany, com pagar un expercit caríssim que només funciona quan cal anar contra el poble que li paga el sou.

    Per cert que no sé si a RC hi ha gaire censura, però alguna cosa segur. La vertat és que jo farà dos anys que no hi entro, des que vam muntar un blog, on si hi ha censura només és autocensura.

    Salut!