La Poesia

Un relat de: julieta_92

Tinc un boli i un paper,
començo a pensar i a escriure,
per fer una bona poesia
has de pensar-hi molt.

Per concentrar-te
has d'imaginar-te
coses boniques com l'amor.

La poesia em fa feliç,
i tinc ganes de fer-ne més,
per aixó la faig
perquè em ve de gust.

Mentres que m'agradi a mi
i als altres, em sento
amb més alegria!

Comentaris

No hi ha comentaris, comenta'l tu primer