LA POESIA I EL JO

Un relat de: Fidel Gangonells i Borràs
LA POESIA I EL JO

Al comú tot s'enclou en un poema,
explícit o implícit. Del naixement
a la vellesa. El poema duu
l'ADN com la ploma que escriu
--lletra a lletra, mot a mot, vers a vers--
el sentir i el pensar. Sia en la ment,
sia en el cor, cadascú té esculpit
el seu poema, propi com la sang.

El glaç sura damunt l'aigua, però
és aigua: la poesia i el jo.

Fidel Gangonells i Borràs

Comentaris

  • La poesia i el jo[Ofensiu]
    Prou bé | 06-05-2023

    Tens raó, i tant!
    Amb total cordialitat