La pobra Sr. Crisi

Un relat de: clarvaguts

Hola!

Primer de tot em presentaré. Em dic Crisi, Maleïda de nom, encara que tothom acostuma a anomenar-me Sra. Crisi. Creu-t'ho o no, el que ara t'explicaré.
Normalment solia passejar-me pels carrers, sempre tranquil·la, fent les meves coses, com una persona més en aquest immens món. Tenia amics, salut, diners i fins i tot un bon marit, en PIB. Tothom em coneixia però alhora tothom m'ignorava. De cop i volta, però, el meu món va canviar. Tot va ser culpa de la nostra veïna, la Recessió. En PIB se'n va enamorar bojament i van marxar els dos lluny, emportant-se totes les meves pertinències.
Des de llavors no tinc amics, ni salut, ni diners. Estic desesperada, si no, no escriuria demanant amics.
Però en fi, no sé per què m'escarrasso. He sortit tants cops als diaris, tants cops a la televisió, que la gent ja m'ha avorrit. Ho entenc, però creu-me, el problema no sóc jo. El problema és del Sr. Corrupció, que, sempre amb cara de bon home, amb la fuga de la seva dona amb el meu marit, es va instal·lar a casa, i, fins ara, no hi havia manera d'intentar fer-lo fora.

Comentaris

No hi ha comentaris, comenta'l tu primer

l´Autor

Foto de perfil de clarvaguts

clarvaguts

3 Relats

5 Comentaris

3013 Lectures

Valoració de l'autor: 9.99

Biografia:
El Sant Sopar *


Doncs fa 16 anys que sóc de Terrassa i tot i que estudio ciència, de tant en tant escric.
No sé definir-me, de fet penso que és el més difícil que un pot fer. De fet només us puc dir que m'encanta la idea de tenir un cervell reptilià.








Per contactar:
creus91@hotmail.com


És mala memòria, la que funciona només enrere.