La Platja

Un relat de: Teix
Era un divendres de finals de maig i el Teix havia sortit a fer un tomb per la costa en bicicleta. Ben aviat va començar a penedir-se d'haver sortit a aquella hora del migdia per què realment ja feia massa calor.
Quan tornava, va passar prop d’una platja naturista a la que anava sovint i immediatament li va venir el record de la Laura, doncs hi havien anat junts moltes vegades i sabia que ella hi anava algunes tardes del cap de setmana així que va decidir apropar-s’hi.
En arribar a la zona d’aparcament el cor li va fer un salt al veure que un dels pocs cotxes allí aparcats era el de la Laura... va dubtar, tenia ganes de veure-la però alhora li semblava una mica forçat i pensava que potser podria molestar-la. Tot i així, feia temps que no la veia i es va decidir a buscar-la.
Amb la bici gairebé al coll i suant per la calor i la humitat, va entrar a la platja i es va dirigir cap el lloc on habitualment es situaven... allí estava, estirada... dormint... nua... l’últim bri de dubte es va esvair.
No dormia, al notar la seva presència va obrir els ulls i sorpresa el va rebre amb un somriure... «hola, que hi fas aquí... !?!?» ell es va ruboritzar, li feia vergonya la situació, doncs estava clar que havia vingut expressament a trobar-la.
Estava estirada panxa enlaire, la pell una mica bruna pels primers dies de sol i a l'entrecuix duia aquella depilació gairebé integral que a ell tant li agradava... el Teix es va quedar sense saber que dir uns instants fins que, finalment i amb les galtes vermelles, va comentar que passava per allí i que havia pensat en ella... la Laura li va tornar un somriure complagut tot dient... «estira’t, tot just he arribat».
Es va despullar i estirar al seu costat, la platja, molt gran, estava gairebé buida amb només algunes parelles o persones soles aquí i allà. Es notava que, tot i la calor, encara no era l’estiu ni cap de setmana. El soroll del mar ajudava a relaxar-se i es van quedar en silenci una estona, com reflexionant, amb els ull tancats gaudint del sol.
La Laura, incorporant-se, va començar a aplicar-se crema protectora, es passava les mans per les cames, per la panxa, pels pits, el coll... ell la mirava en silenci... es moria de ganes d’ajudar-la només per sentir el contacte de la seva pell i, la Laura, com si li llegís el pensament va preguntar fent una rialla i girant-se bocaterrosa... «em poses crema a l’esquena ?» Ell va començar a sentir aquell formigueig tan agradable al baix ventre.
Es va omplir la ma d’aquell líquid oliós i va començar a escampar-lo per l’esquena de la Laura, pel clatell, per les espatlles, pels costats... ho feia lentament però amb pressió, com si li fes un massatge. La Laura aclucava els ulls deixant-se fer, com gaudint de les sensacions... semblava agradar-li el tacte de la ma, sobretot quan passava per les zones sensibles de sota les aixelles casi arribant a la base dels pits.
Ell va continuar baixant la ma per l’esquena fins arribar al cul i a les cuixes, amb moviments rítmics anava escampant la crema... la pell de la Laura anava agafant un to encara més bru per l’efecte brillant del líquid... passava la ma per les natges, per les cames... i sentia com ella s’estremia quan li passava la ma per l’interior de les cuixes fins gairebé arribar a l’entrecuix. La Laura obria lleugerament les cames. Notava com se li aixecava una mica el cul, potser inconscientment, cada vegada que la ma s’apropava a l'entrecuix.
Tot d’una, la Laura va girar-se cara amunt sense deixar de mirar-se’l i ell va seguir escampant-li la crema... per la panxa, pels pits... que ara s’havien posat tensos i amb els mugrons completament erectes... pujava la ma fins el coll i tornava a baixar lentament cap a la panxa, l’entrecuix, les cuixes... ella va entreobrir la boca gaudint-ho amb els ulls tancats, mentre arronsava lleugerament les cames... s’estava excitant.
El Teix començava amb la mà al genoll i lliscava una vegada i una altra tota la cuixa fins arribar-li a la vulva i allí s’entretenia resseguint amb les puntes dels dits al voltant dels llavis... ella mantenia les cames mig obertes i, amb els ulls tancats, respirava profundament, sentint-lo. Ell hi tornava, des del genoll lentament fins a l’entrecuix i llavors baixava la ma per la vulva fins gairebé tocar-li el cul amb la punta dels dits... ella respirava cada vegada més depresa i mantenia les mans estirades als costats del cos prement-les contra la tovallola com per no rodolar.
Ell ja només pujava i baixava la ma rítmicament pel seu sexe que ara, obert, ja no necessitava crema... s’aturava damunt del clítoris i el premia fent moviments circulars... després pujava fins la panxa i tornava a baixar fins el cul... la Laura va començar a esbufegar molt excitada, amb tot el cos movent-se ritmicament mentre seguia amb les mans ara aferrades a la tovallola. De sobte es va posar molt tensa, la panxa se li va posar dura i va aixecar el cap amb expressió gairebé de dolor, intentant reprimir un xiscle de plaer... ell va seguir movent la ma sense parar fins que ella el va aturar bruscament amb les mans mentre esclatava !!!
El Teix va retirar la ma, xopa... ella amb les cames tremolant bufava i s'estirava a la tovallola tot relaxant-se, amb els ulls clucs, gaudint del soroll de les onades i del sol acariciant-li la pell...

Comentaris

  • Sofi81 | 22-04-2020 | Valoració: 8

    M'ha agradat molt aquesta història, m'encanten les platjes nudistes.. per les mateixes raons!

  • M'encanta[Ofensiu]
    Canela fina | 21-04-2020 | Valoració: 10

    M'ha encantat el teu relat! Sentir el massatge de la crema com et va recorrent el cos a mesura que ho vas relatant, sentir l'escalf a la pell...En aquests dies de confinament encara ve més de gust sentir aquest moment que descrius. Gràcies per la bona estona de lectura. Abraçada ;)

l´Autor

Teix

3 Relats

6 Comentaris

2110 Lectures

Valoració de l'autor: 9.50

Últims relats de l'autor