la petjada

Un relat de: abraham

Són petjades grans,
admirades i respectades.

Són petjades petites,
borrades i trepitjades.

Així és la petjada
d'aquesta trista societat.

Comentaris

  • Seràn les teves petjades...[Ofensiu]
    biel | 31-12-2005 | Valoració: 10

    mai borrades ni trepitjades!

    Un poema genial!
    Biel

  • Sovint em pregunto[Ofensiu]
    Melcior | 19-10-2005

    Qui obrirá nous camins ?
    qui trencará barreres ?
    ara ja ho sé.
    Endavant.
    Melcior.

  • Quan sortim...[Ofensiu]
    Ullets | 19-10-2005 | Valoració: 10

    del que està establert, quan ens endinsem a dins de mil detallets preciosos de la vida, que s'allunyen de les petjades grans... llavors tenim la sort, de caminar per la vida amb els passos que pensem que han de ser mes oportuns... amb passos sincers, ferms, amb silencis, amb el cap ben alt...

    Mai m'he preocupat de caminar com la resta del món, m'he preocupat de caminar com a mi m'agrada fer-ho, tot i que això sigui molt més difícil que caminar com ho fa el món que tu descrius!

    Continua escrivint... gràcies per les teves paraules!

    Una abraçada!

    Sílvia

  • Hola abraham![Ofensiu]
    ROSASP | 18-10-2005

    Anem per un camí on la persona trionfa en la societat per l'emprenta escrita en un currículum. Títols, premis, admiració, posició. Una brillant carrera diuen que normalment va unida a la quantitat de diners que proporciona i al entorn que es va creant al seu voltant. Petjades gravades amb lletres d'or per guarnir tants cops una buidor aclaparadora que és disfressada pomposament.
    Aquelles petites petjades que anomenes, borrades i trepitjades potser no tenen una forma ja concreta ni una biografia inflada de reconeixements, però omplen més línies escrites dins del cor que qualsevol altra cosa palpable.
    Crec que ens anem apropant cada cop més a un tipus de personatge admirat per la major part de la societat, un trionfador al que se li enveja la fama i la riquesa, encara que també hi ha molta gent que comença a comprendre que tot plegat només es pot trobar a dins de cada ànima. Tresors que no s'emmarquen, pessigolles de llum, enteniment , somriures oberts i dolces il·lusions. Instants plens de petits detalls compartits.

    Amb molt poques paraules has tocat un tema punyent, significatiu i alarmant. Un crit als quatre vents que escampa la sensació d'omplir artificialment els buits que cada cop s'obren més grosos.
    Sembla ser que el 20% de la societat patirà trastorns mentals dins d'uns quants anys. Quins preus més alts s'hauran de pagar en l'intent de deixar una petjada gran i admirada...

    Moltes gràcies pel teu comentari. M'emociona saber que les meves paraules arriben aletejant fins a nous indrets.
    Aquesta web enganxa més del que sembla, almenys jo m'he enriquit molt amb aquest continu intercanvi.
    Espero llegir moltes coses teves!

    Una abraçada i fins aviat!

Valoració mitja: 9.67

l´Autor

Foto de perfil de abraham

abraham

100 Relats

287 Comentaris

100391 Lectures

Valoració de l'autor: 9.73

Biografia:
Nascut un any molt fred a Palestina ( 1978). Criat entre Catalunya i el meu país natal.

Sempre me considerat un nen, noi i home incomprès, és potser per aquest motiu que vaig començar a empendre l'aventura de l'escriptura molt aviat i també potser el motiu de que des d'aleshores no hagui parat.
Llegir i escriure, són dues activitats que faig a diari; cada nit, quan el meu cap entra en el millor estadi per a la reflexió.

Així, com mai he parat quiet intel·lectualment tampoc físicament, doncs el desitg de saber i conèixer m'ha dut a racons de món ben diferents desde els 18 anys.

Dins d'aquesta maravellosa recerca que és la vida, he topat amb aquest maravellós espai, on m'hi trobo realment molt agust i el qual m'ofereix la sortosa possibilitat de trobar-hi bons relats per pensar o gaudir, i on, a més a més, tinc la possibilitat de expressar-me lliurement i de llegir, sempre gratament, bones i males crítiques sobre el meu treball.

Moltes gràcies a totes i tots per els vostres comentaris i per oferir-me tans bons moments de lectura.

M'agradaria molt compartir amb vosaltres opinions i converses. Sempre resulten millor prenent un café, però aquí us deixo el meu e-mail:

abraham_lluc@hotmail.com

Un plaer compartir aquest espai amb vosaltres!
Una gran abraçada amics