La Pàtria

Un relat de: Chelsea, the classic girls of 60's

Per la meva opinió aquest sentiment no es pot definir amb paraules. Un sentiment fort que et lliga amb una llengua, on tot el voltant el sentim nostre, on tot allò que veiem s'endinsa en la nostra ànima i crea un intrencable llaç sentimental. Aquest amor a la terra comença des de la primera gota de sang vessada pel seu honor i la seva llibertat, per les primeres mares que ploraren la mort del seu fill en combat, pels nostres pares i avis les restes dels quals han passat a formar part de la terra que ens va fer créixer a nosaltres, a tot arreu on el bressol dels nostres avantpassats es va elevar, allà està la pàtria.

Des dels racons més insignificants fins els cims dominants de les muntanyes que van veure córrer la nostra infància, fins les ruïnes i tombes dels més antics avantpassats. Records, tristesa, amors i esperances. La imatge del temps, els canvis que ha fet i que tot i així les imatges romanen impenetrables en el nostre cor. Tots aquests fets amb dolça harmonia em recorden que aquesta és la meva pàtria.

Els moments inoblidables que formaren part del meu passat, els moments inoblidables que formaran part del futur dels meus fills, tot allò pel que val la pena lluitar… Un sentiment que no entén de raons i que quan es sent amenaçat, tot l'amor per ell es torna odi contra el traïdor que vol ferir tanta lluita i tant honor. Perquè quan la pàtria està ferida el meu cor duu una espina clavada tan profundament que l'únic remei per curar-lo és la mort del que ha traït la nostra terra, la nostra sang i el nostre honor.

Comentaris

  • Hola![Ofensiu]
    Arbequina | 28-07-2006

    A una introducció d'un relat teu he llegit que t'expresses en castellà, i aquest relat m'ha cridat l'atenció.
    En fi, estic molt sorprés. M'has descobert un nou tipus de sensibilitat. Gràcies.

    Una abraçada.

    Arbequina.

  • jajaja[Ofensiu]

    sí, com algú deia... si que s'asembla a una cançó d'aquestes, de fet és la que em va inspirar a escriure aquest relat... M'encanta, descriu perfectament el que jo sento per la meva pàtria. :):)

  • <> | 13-11-2005

    diu que ells lluiten.. si.. es fan un fart d'escriure independència a les parets! no sé qui fa més mal als nostres morts.. i parlava de coherència.. el que parla de respecte.. i desprès in-respecta (no respecta). també diu que li expliqueu on voleu arribar amb l'anarquia..si no saps a què volen arribar amb l'anarquia.. com pots ser capaç de fer crítica? arma tu mente.. aa també recordo ara això de jugar a ser joves guais.. jajjaaj em penso que el jove guai és aquell català políticament correcte.. aquell que el professor l'abraça amb la mirada.. i amb la nota.. per portar un pegat.. sempre buit de significat. també deia nose qué de l'aspecte.. Sincerament.. l'aspecte és condicionat desde dins... tot i que ultimament s'estila condicionar-lo desde fora.. cert. Te'n deus haver adonat ja.. utilitzo les teves paraules..per generalitzar. un petó companys! (APESTAIS a cerdo, cerdo, cerdo, Democratas PSOES y reformistas, democratas traidores, democratas como Fragas el ex-ministro, democratas cerdos, cerdos,cerdos, Que queremos? el comunismo.)

  • Clar que si![Ofensiu]
    L'ull de la subcultura | 15-10-2005 | Valoració: 10

    Jajajajajja noia nose com et tildaran... perke ja veus com esta el pati, mira si tus ents que la teva patria es espanya pues es igual de digne que el que sent k al seva patria es catalunya i qui digui el contrari es un subnurmal, ni mes ni menys. Jo et conec i ets la persona mes comunista que e conegut mai, nomes o putualitzo perke encara diran que ets feixista.

    Inga patons nana que jo se k em vindras a veure al concert del correllegua ;-)


    Salud & Anarkia

  • puto pau xDDDD[Ofensiu]

    jajajajaja en realitat no és de caire independentista... jo sóc espanyolista i aquest relat és a la meva pàtria, tant catalunya com espanya. I tu pau cabrito :P no pongas lo de independencia? jajajajajajajajajajaja perk quan he llegit el teu comentari tan sarcàstic per poc em kaik de la cadira :P. Per cert encara que soni com certes cançons dubtoses i encara que per aquest escrit em tingui q escoltar coses rares... no sóc feixista ni racista ni coses similars... només és un escrit explicant un dels millors sentiments que tinc, i del qual n'estic orgullosa.

  • comentaris tristament dèspotes[Ofensiu]
    estel | 14-10-2005

    dient el que dieu, no només no us esteu fotent bàrbarament, sinó que no respecteu els sentiments d'una ment. de moltes ments. ara, abans i després. i no hi trobo la gràcia amb els comentari d'independència jajajja perquè em rebolco pel terra sentint coses per l'estil anarquía y birra fría, mentres jugueu a ser joves i guais, els cool, l'aspecte revolucionari de la vella juventut, n'hi han que lluiten i fan de la societat un lloc per tots, que de morts n'hi han agut a milers i enriuree's d'aixo és realment molt trist per part dels que se n'enriguin. Expliqueu-me on collons voleu arribar amb la vostra maleïda anarquia i llavors podrem avaluar que és el que voleu realment

    I si teniu un problema amb Desperta Ferro i les seves cançons, us dirigiu a ells i els foteu d'hòsties, com s'estilitza últimament no?

    quins anarquistes esteu fets...

    Independència i Socialisme ! Ocupats però no vençuts !!!

    Ah per cert un xic de coherència no en tindreu no per casualitat?

  • títol, títol, títol.. buff.. [Ofensiu]
    <> | 14-10-2005

    << el nacionalisme és una malaltia infantil, el xarampió de la humanitat >>

  • a mi això de la pàtria[Ofensiu]
    instants | 14-10-2005

    em sona a una canço de batallon de castigo o estirpe imperial o un d'aquest grupets, vaja ho comento per a que els indepes de la zona no fagin més el ridícul.


    Salut i anarquia

  • XDXDXDXD[Ofensiu]

    JAJAJAJAJJAJAJAJAJAJAJAJJAJAJAJAJAJAJAJAJJAJAJAJAJAJAJAJAJAJAJAJJAJAJAJJAJAJAJAJAJAJAJAJA
    JAJAJAJAJAJAJAJJAJAJAJAJAJAJAJAJJAJAJAJAJAJAJAJAJJAJAJAJAJAJA
    JAJAJAAJAJAJAJAJAJJAAJJAJAJAJAJAJAJJAJAJAJAJAJAJAJAJAJAJAJ... INDEPENDENCIA? JAJAJAJAJAJJAJAJAJAJAJAJAJAJAJJAJAJAJAJJAJAJAJAJAJ

  • estel | 14-10-2005

    Molt maco el relat. Estimar la terra que t'ha criat i lluitar per un país mai vençut és un dels dons que encara em pregunto qui me'l pot haver regalat. Apa salut

    Independència i Socialisme !!!

    Ni cabdills ni sobirans, és el poble qui governa
    Disciplina i coratge; Orgull! I fermesa!

  • instants | 14-10-2005

    Si en comptes d'estimar la terra estimessim a totes les persones del món, probablement, la vida dels qui passen gana, seria ben diferent, no creus?

    Apa!! salut i anarquia.

  • jejeejej[Ofensiu]

    hola noia... no tel puntu perke ja saps les meves tendencies plitiques i la meva forma de pensar... tot i aixo ma fet gracia i esta ben escrit, t'estimes a la teva patria, no et dire k aixó esta bè jejejej ja ens coneixem, pero wneu.
    esta bè :-P