La paradoxa de l'amor

Un relat de: Xanxaneta

AMOR és una d'aquelles paraules indefinibles. Pel simple fet que les paraules són concretes i no serveixen per expressar els sentiments.
L'AMOR no hauria de tenir definició, perquè no existeix un sol amor, si no que n'hi ha tants com persones al món. I per més semblants que puguin ser alguns amors, cadascú el sent a la seva manera. Són amors particulars.
Amor és estimar, és sentir, és desitjar, és creure, és llibertat, és plaer, és sensualitat...? O bé és enyor, solitud, patiment, plorar, fracassar, tornar a començar...? O simplement és només un cúmul de sensacions, tant complexes i esteranyinades que fan distorsionar la nostra pròpia realitat?
L'AMOR neix dins de cada persona, es fa intens fins que sembla que hagi d'esclatar, canvia tot sovint de forma, juga a fer-nos feliços i a confondre' ns a la vegada. A vegades dura molt de temps, altres es perd en els records, es converteix en odi o fins i tot desapareix.
AMOR és tenir la seguretat que hi ha algú que t'estima més del que t'estimes a tu mateix.

AMOR és, simplement, AMOR.

Comentaris

  • Caram, noia[Ofensiu]
    brideshead | 24-08-2005

    Gràcies a la teva intervenció d'ara mateix al fòrum, he vingut a veure "què feies".... i m'he trobat amb aquesta exquisidesa.

    Efectivament, no hi ha millor descripció de l'amor que la de dir que no existeix cap definició, que l'amor té mil i una cares, com un bell diamant, i mil colors i mil formes. Amor és tot això que tu tan meravellosament bé, has plasmat. Pots sentir amor per una persona, per un amic, per una cosa, per un paratge, per una paraula.... per tot.

    M'ha encantat que fessis proves..... potser no hauria vist mai aquest relat excel·lent. I encara que tot ell m'hagi agradat, potser em quedo, per sorprenent, amb aquesta frase que dius "potser l'amor és saber que algú t'estima més que tu a tu mateix". Per reflexionar-hi.

    Una abraçada, felicitats!

  • Una definició excel·lent[Ofensiu]
    Jofre | 29-07-2005 | Valoració: 10

    Xanxaneta,

    He ullat el diccionari a la recerca de la definició d'Amor (deliberadament a un diccionari desuet) i et puc ben assegurar que em quedo amb la teva bellíssima, dolça i Real definició.

    Una abraçada.

    PS. Sí noia, això de l'amor, és, efectivament, la més extraordinària de les paradoxes... com la vida mateixa.

  • l'amor...[Ofensiu]
    Capdelin | 02-06-2005

    potser no existeix, potser és un efecte òptic dels ulls dels sentiments... potser és un camaleó que canvia de color... potser l'amor es perllonga en el temps o mor en un avort... o senzillament... ÉS!!!
    Bon relat!!!
    una abraçada!

l´Autor

Foto de perfil de Xanxaneta

Xanxaneta

25 Relats

69 Comentaris

43562 Lectures

Valoració de l'autor: 9.46

Biografia:
Exercint els drets, complint amb els deures, gaudint dels plaers de la vida.
Algun dia tornaré...