La novel.la 10

Un relat de: Làkarus

Et sents pletòric, dominador, omnipotent, diví. Has treballat dur i ets conscient del teu talent insuperable. Com un atleta entrenat i preparat per realitzar el millor salt de la història, estàs a punt de crear un relat immillorable, una narració sense el més petit defecte ni de fons ni de forma: la novel·la perfecta.
Ets l'únic capaç de concebre una font inesgotable d'equilibri i harmonia literària on l'espai, el temps i l'acció hi beuran fins a saciar-se. Ningú com tu podrà aconseguir un estil tan depurat i original, ni arribarà a tenir mai lectors que, en llegir la teva obra perfecta, desesperaran pel sols fet d'haver-la ja acabada.
Quan surti a la llum, milers i milers de plomes quedaran eixutes per la vergonya i la impotència. Tu, des del teu pedestal, contemplaràs l'abdicació dels humils. Hauràs triomfat. Ningú podrà dubtar que ets el Déu Escriptor, creador de la perfecció escrita.
Però no esperes que t'idolatrin ni que t'estimin, ni tan sols que et respectin. Volent convertir-te en un Déu, et transformaràs en un monstre exterminador. Saps que en el moment que neixi la novel·la perfecte, morirà la literatura.

Comentaris

  • Hi ha algun escriptor consagrat[Ofensiu]
    M.Salles | 19-11-2008 | Valoració: 10

    que personifica aquest Déu creador que es creu immortal i totpoderós, a la terra.

    M'hi has fet pensar.

    Breu i contundent.

  • Lirisme eufòric[Ofensiu]
    Daniel N. | 19-11-2008 | Valoració: 10

    i punt... ja n'hi ha prou de conteniment i savoir faire, i et poso un 10 en contra del meu costum.