La nit perfecta

Un relat de: artemisa

Vaig sortir al balcó, feia una nit més que perfecta. La lluna plena il·luminava el cel. La nit que compartiríem començava i jo et buscava amb la mirada. Aleshores et vaig veure al costat de la piscina, amb les mans a les butxaques, pensatiu. Em vas mirar i dibuixares un somriure de nen entremaliat. Vaig baixar i vaig anar fins a tu. Et vaig somriure i aproximant-m'hi a la piscina, em vaig llevar el vestidet que duia i que cobria la meva biquini i vaig anar entrant a poc a poc a la piscina. Tu somreies, era un somriure diferent a eixos que fas quan et dic bajanades o quan intento fer-te riure. M'agradava... em posava nerviosa.
Et vas llançar a la piscina de cop i per davall l'aigua em vingueres a buscar. Em fica histèrica veure que em persegueixes i que no puc fugir, el cor em batega nerviós. Et vas ficar davant meu, havia d'aixecar la vista per veure't bé la cara. El teu rostre havia canviat, ara era més seriós. Llavors, et vas apropar a mi, i em vas agafar les mans, me les besares i començares a recórrer la meva cintura amb les puntes dels dits. Un calfred em va recórrer tot el cos, no sabia ben bé que anaves a fer. La lluna feia que els teus cabells brillaren més en la foscor. M'encantava mirar-te. Llavors em vas començar a abraçar i a estrènyer contra tu. Jo et vaig posar les mans a l'esquena. La pell et cremava tot i que l'aigua estava bastant freda. M'encantava la suavitat de la teva pell. Vaig buscar els teus llavis però es perdien al meu coll. Sentia el teu cor molt a prop del meu, cada cop bategava més de pressa, volien estar més junts. Els teus braços m'envoltaven amb força, la manera com m'apropaves a tu em feia sentir que era teva, teva i de ningú més, que m'estimaves i que em desitjaves i em vaig sentir afortunada i feliç de compartir la meva vida amb tu i de poder viure moments tan romàntics com aquell. Per fi els nostres llavis es trobaren i vaig apreciar la passió als teus ulls. Vaig notar un foc que m'atreia a ser teva per sempre i a lliurar-me a la passió d'aquella nit. Em vas dir que m'estimaves i la passió s'accentuà, no hi havia manera de frenar-ho, cap dels dos ho volia. Volíem estar més junts i que res al món ens separés mai.
Les teves mans recorrien cada mil·límetre de la meva pell sense descans, sentia el teu foc i m'encantava notar la teva llengua al meu coll, al meu pit i després a la meva boca. Mentre em besaves em vas deslligar la part de dalt de la biquini, a poc a poc, primer el nus del coll i després el de l'esquena. Sense deixar de besar-me, les mans se't perderen als meus pits i baixaren fins la cintura. Estava molt nerviosa, ja saps que el fet d'estar al descobert i que algú ens pogués veure em trasbalsava.
Em vas agafar pels muscles i em vas girar. Em vaig recolzar a la barana de la piscina amb el cap damunt dels braços creuats i vaig deixar que t'aferrares a mi i que m'acaronares els pits mentre jugaves amb els teus llavis al meu coll. Em vaig girar i et vaig abraçar fort, et desitjava.
Abans que me n'adonés els dos restàvem nus dins l'aigua. Vaig admirar el teu cos, em pareixia perfecte, com el d'un Déu grec. I vaig pensar que estimava cada mil·límetre d'aquell cos.
Em vas traure dels meus pensaments apropant-te a mi i tornant-me a besar. Els teus braços m'estrenyien i no em deixaves cap escapatòria. M'encanta sentir-te tan a prop.
Llavors, et vas quedar mirant-me als ulls i em recolzares a un dels costats de la piscina. L'aigua em venia pels pits i a tu quasi per la cintura, deixant al descobert el teu tors que vaig recórrer amb els llavis. Vas baixar la mà pel meu ventre cap avall i et vas assegurar que estava molt excitada. Em vas besar i m'alçares un poc. Aguantant-me amb una mà dins l'aigua, amb l'altra vas separar les meves cames molt suaument. La mirada se'm va tornar nerviosa, però tu em vas saber calmar besant-me dolçament. Subjectant-me pels malucs i jo envoltant-te la cintura amb les meves cames, t'apropares més i sense deixar de mirar-me em vas començar a penetrar molt lentament. Observaves atent la meva expressió, vaig obrir un poc la boca i quan em vas penetrar per complet, de la gola va eixir un gemec ofegat i fluix.
Aleshores la mirada et va canviar i vas començar a concentrar-te en el plaer dels dos, ja segur que m'agradava el que estaves fent.
Vas anar accelerant el ritme, primer a poc a poc i cada cop més de pressa i continuat. Sentia la teva respiració ràpida, amb la boca mig oberta. Observaves la meva cara de plaer i escoltaves la respiració barrejada amb gemecs dèbils. El plaer em sumia en ell. Amb les mans als teus muscles deixava que em posseïres. De sobte, et vas retirar i em vas girar d'esquena a tu mentre em deies fluixet a l'orella que m'estimaves. Em vas tornar a alçar un poc i em vas penetrar de nou, aquesta volta més ràpid i amb més força. Em posares les mans als pits mentre et movies. Sentia la respiració al coll i l'orella. -T'agrada? -em vas preguntar. Jo et vaig contestar un "sí" molt feble.
Em vas tornar a donar la volta i vaig veure el foc als teus ulls. Em subjectaves fort dels malucs i així de fort em tornares a penetrar. Sabia que el cim del plaer s'apropava. Podia llegir el plaer al teu rostre. Et vaig dir molt fluixet que t'estimava i que volia més i de pressa em vas fer arribar a l'orgasme mentre apressava la teva cintura amb la cara interna de les cuixes.
Et vaig mirar i vaig poder apreciar com el plaer màxim s'apoderava de tu. Et mossegaves el llavi inferior i mig tancaves els ulls. La teva respiració s'accelerava i cada vegada els teus impulsos eren més insistents i apassionats, fins que vas arribar a l'orgasme més intens dintre meu i m'omplires de la teva essència fent-me saber que seriem un de sol tot el que ens quedava de vida. Et vas separar un poc deixant-me els peus a terra. Et vas submergir dins l'aigua i reaparegueres davant meu. Em vas somriure i em vas abraçar fort. I allí romanguérem, abraçats sota la llum de la lluna d'aquella nit perfecta...



Comentaris

  • que tonta, osti[Ofensiu]
    helena | 05-05-2006 | Valoració: 10

    araaaa!

  • ai, un 10000[Ofensiu]
    helena | 05-05-2006


    Escrius tan proper al lector, que qualssevol dia

    mates algú, jeje


    helena

  • Sexe pur i tendre[Ofensiu]
    helena | 04-05-2006

    Una nit de sexe pur i tendre?

    És difícil descriure tot un affaire sexual, sense caure

    en la barroeria o cursileria. Els dos extrems són poc

    atractius.

    Tu ho has fet d'una forma natural, tan natural com

    el mateix sexe.

    Felicitats, Artemisa!

    Té un gran mérit i una netedat lluminosa el teu relat.


    helena

  • collons...[Ofensiu]
    mirrina | 04-05-2006

    filla meua! com pot ser que hages tardat tan de temps en publicar els teus relats si escrius meravellosament bé??
    m'ha encantat aquest relat, m'ha agradat molt la manera en què ho has descrit tot, com ha anat passant i com has aconseguit que el que sent la noia se trasmeta a qui ho estiga llegint.
    molt bé, si, si, molt bé.
    segueix escribint i publicar que ja vull més relats teus. has sigut el gran descobriment del 2006! i quin descobriment més bo.

    mil besets, floreta!

  • robin_de_loxley | 04-05-2006 | Valoració: 10

    Eres molt bona en aixo d'escriure, no t'ho deixis mai...

    Aquesta es la frase q mes m'ha agradat:
    "Vaig buscar els teus llavis però es perdien al meu coll."

  • robin_de_loxley | 04-05-2006 | Valoració: 10

    Eres molt bona en aixo d'escriure, no t'ho deixis mai...

    Aquesta es la frase q mes m'ha agradat:
    "Vaig buscar els teus llavis però es perdien al meu coll."

Valoració mitja: 10

l´Autor

Foto de perfil de artemisa

artemisa

7 Relats

34 Comentaris

10593 Lectures

Valoració de l'autor: 9.79

Biografia:
Una vida plena d'aventures, llargues, curtes, dolces, salades, lluminoses, fosques... Un gran esperit de lluitador per un demà més radiant. Un món ple de llibres, una cultura gravada a foc sobre la meua pell, un treball què em fa mediadora entre llengües molt boniques i la meva que és preciosa, una llengua que parle amb goig i satisfacció.

La meva adreça i messenger:
euzkilorea@hotmail.com