La nit del dissabte

Un relat de: pericles

Amb la meva esposa no tenim relacions la nit del dissabte. Ja sé que és una frase confusa o estranya però és molt exacta i descriptiva. Se suposa que reservem la nit del dissabte per tenir relacions sexuals. Les raons són evidents, què us he d'explicar que no sabeu: és festa, anem menys cansats, el dia següent et pots llevar més tard, potser les criatures estan a casa dels tiets o d'algun amiguet...Com moltes parelles aquesta nit és la nostra. Per què, doncs, dic que no tenim relacions la nit del dissabte? Perquè sempre hi ha algun inconvenient o un altre: un dia ens hem barallat, l'altre té mal de cap (o mal de queixal, o mal de peus, o mal del que sigui, podeu escollir i segur que és un mal que ha tingut), l'altre té la regla, l'altre està desanimada...i així un dissabte i un altre. Redacto aquest article a finals d'abril i al calendari hi consten (sí, m'apunto els dies que ho fem, sóc molt endreçat per a aquestes coses) tres cops. Un dia vaig llegir que les parelles catalanes ho feien una mitjana de 1,5 cops a la setmana, dons nosaltres estem molt lluny d'aquesta mitjana. Exactament estem en el 0,25. L'altra dia li vaig explicar com anàvem en la mitjana (la nit de cap d'any ens vam proposar que aquest 2009 seria diferent) i es va enfadar i em va dir que era poc sensible i que només pensava en el mateix.

El que deia al principi que amb la meva esposa no tenim relacions la nit del dissabte. Sort que ho soluciono per una altra banda que si no no sé com ho podria suportar.

Comentaris

  • Pobret...[Ofensiu]
    mistika | 23-05-2009

    pel que veig ni la nit dels dissabtes ni gaire més jejeje.
    Espero que publiquis més relats que són amens de llegir.
    Sort!!!

l´Autor

pericles

6 Relats

8 Comentaris

6538 Lectures

Valoració de l'autor: 5.00

Biografia:
Un conegut, assabentat de l'afició que tinc a escriure, em va recomanar aquest web.

Escric un article setmanal en un diari local de fa més d'un any. Costumisme, succesos curiosos, festes locals, pel·lícules, llibres són els temes habituals dels meus articles. Frueixo molt escrivint però hi ha temes que no puc escriure allà i que penso que puc publicar en aquest espai de relats en català.

Aquí escriuré sense censura (de l'editora del diari) ni autocensura. Això sí, donaré poques dades de mi mateix ja que els temes dels meus articles seran, segurament, delicats.