La mudança

Un relat de: angie

......Si qualsevol home creu ésser l'amo de la casa, que faci el següent : col.laborar en una mudança.
Gaudirà d'una "llarga" existència, esperant trobar verí a la sopa.
Si decideix posar en caixes, qualsevol andròmina de les que durant anys han estat vivint en algun racó, corre el risc de que li posin de penitència classificar els eixugamans, els de rus separats dels de cotó.... per a no parlar d'embolicar amb paper de diari, cada peça de la vaixella de la iaia.
El que mai ha d'insinuar l'home davant aquest atrafegament de paquets, és preguntar si ja està controlat el contingut, en cada cas. Podria ser que passés la primera nit , observant només la façana, de la nova llar, i intuïnt des del carrer, el començament d'una crisi.
I passen les hores .... Ja ets al nou domicili. Tot sembla tornar a la normalitat..... però , sorpresa ..... la sogra.
Masses emocions en un dia. Llavors, aprofites per anar a fer els recadets d'última hora, però amb tantes presses, que entrebanques al replà, i et fots un bolet contra la planta artificial horrorosa, que la teva dona s'ha entestat a col.locar just allà.
Adolorit, obres la porta principal de la teva estimada casa, per a topar-te amb el paio de l'empresa contractada per aquella tortura, que et refrega la factura per la cara, tot desitjant-te un bon dia.

Comentaris

  • bolita | 30-11-2005 | Valoració: 6

    I si a més a més no has contractat ningú perque et porti els trastos i els teus amics han participat...la cosa pot acabar estupendament, els teus amics no et tornen a parlar en mesos

l´Autor

Foto de perfil de angie

angie

199 Relats

1457 Comentaris

276784 Lectures

Valoració de l'autor: 9.83

Biografia:
Sóc tan sols un fantasma d'allò que m'agradaria ser, per això em trec el llençol sovint i em despullo entre la prosa i la poesia, per trobar el món que somnio.









El meu correu :angels_torres2@hotmail.com