La Montse al terrat

Un relat de: Parelletahot
La Montse era la responsable del Qualitat del meu departament i teniem una gran complicitat des de feia anys, però mai haviem fet res, tot i que les nostres llargues converses al terradet de la oficina podien fer pensar a mes d'un que hi havia algo entre nosaltres.

Aquell estiu ella va tornar de vacances morenissima i mes prima de lo habitual i certament estava guapissima i jo vaig començar a mirar-me-la d'una altre manera. I vaig començar a fer-li insinuacions amb missatgets de lo bé que li quedava la roba i de lo guapa que estava.

Les nostres trobades al terrat van començar a ser més freqüents i les nostres conversses sempre giraven entorn la infidelitat i coses així.

Aquell dia jo ja no podia mes .. trobar-me cada dia amb la Montse a dalt al terradet amb aquells vestidets cenyits i el seu cullarru marcon em posava a 1000.

El meu pollot es va possar com un roc i vaig apropar-me pel darrera i li vaig fotre la ma al cul … ella va fer “però que fas jefe??” … ostia Montse … fa molt que no toco un bon culet i no he pogut resistir … ja fa molt que em moro de ganes de fotret ma!!!

Va dir: “doncs si vas tant necessitat … aprofita … no li puc pas dir que no al jefe!! … el meu culet tot per tu!! “ i sense oferir resistència va començar a remenar el cularru … L’altre meva ma va anar directament a les seves tetes i li vaig dir … que calent que em poses cabrona”, mentres amb dificultats començava a fotre la meva ma per dins del seu pantalo fins arribar al foradet del seu cul …

Ella va començar a gemegar mentres els meus dits jugaven amb el seu culet i el seu cony que començava a estar ben moll. Vaig aconseguir treure-li els pantalons i es va obrir de cames i vaig fotre-li la llengua dins del cul … ella es tornava boja arrapenjada a la barana mentres li menjava el cul i el cony.

Em vaig treure el pollot i li vaig clavar pel darrera … mmmmmm quina sensacio … el seu cony calent va fer que el meu pollot es poses dur com un roc i vaig començar un mete saca frenètic mentres l’agafava de les trenes i disfrutava del seu cularru preciós.

Com t’agrada que et follin eh!! ... li deia jo i ella deia siiii cabron folla’m que soc un guarra i necessito polla cada dia!!!

Les meves embestides feient que l’enorme i perfecte cul de la Montse tremoles com un flam, cosa que encara m’excitava mes.

Vaig treure la polla del seu cony, li vaig donar mitja volta i li vaig omplir la boca amb la meva cigala dura com un roc … no podia parar de xupar i li clavaba tant al fons que no podia ni respirar.

Li refregava la polla per la cara i ella llepava els meus ous com una boja alhora que es masturbava compulsivament.

Tots dos erem molt calents i a punt de correns .. li vaig dir …tens ganes de menjar-te la meva lleteta eh guarra i ella deia que si sense deixar de xupar-me-la.

… abans però Montse, et vull encular ben enculada … vull veure la cara que set posa quan tens una polla clavada al cul …

Mmmm siiii … encara mai ningu me li ha fotut, però m’en moro de ganes …

Ens vem morrejar una bona estona i de cop vaig tornar-la a possar contra la barana amb les potes obertes i el meu pollot va començar a refregar el seu cul que començava a dilatar-se .. .finalment vaig començar a empentar i el seu foradet es va obrir facilment i la meva polla va quedar atrapada alla dins.

La meva polla entrava i sortia del seu cul de manera salvatje i ella gaudia com una boja gemegant i cridant … alhora que amb els ditets li refregava el seu clitoris que era a punt d’explotar …

Finalment em vaig correr a dins del seu cul i la meva llet calenta va inundar el seu cos en uns espasmes brutals. Ens vem quedar allà clavats una bona estona mentres ens morrejavem i li besava les seves tetes petites pero amb uns supermugrons grans com taps de gasosa!!

Vem acordar que ho repetiriem cada dia !!!

Comentaris

  • m'ha agradat molt[Ofensiu]
    montsepema | 07-09-2012

    m'aha agradat molt, brutal, com és en realitat el desig ...

l´Autor

Parelletahot

1 Relats

3 Comentaris

1451 Lectures

Valoració de l'autor: 5.00

Últims relats de l'autor