La meva salvació

Un relat de: MJ.Ruiz.Andres
Era dimecres vuit de novembre, el fred hem passava pels peus, mica en mica pujava fins el meu pit. Aquell somni hem va deixar una gran impremta a la meva vida, des de aquell dia no era la mateixa persona.
Hem llevo cada dematí, miro per la finestra i com sempre esta la mateixa corda lligada en la petita gossa, de forma serpentajada es posa a l'herba. Desde aquella caseta es podia veure el mar, un fil blau que determinaba l'horitzó, sempre a la mateixa hora es veia una petita onada que feia que recordes que estaba viva.
En aquest moment sentia el cavell de la meva mare que amb la seva veu hem transmitia l'únic sentiment d'alegria que sentia en tot el dia.
Sempre era així cada dia passaba el mateix. Aquella vegada, un dimarrts, a l'escola, un noi nou vindria a classe. Es deia Neal, era un noi de cavell negre com l'atzevella. Uns ulls blaus com el cel. Tenia un caracter agradable, amb la seva veu melodiosa i relaxada.
Tots ens sentabem al seu voltant escoltant la seva història. Ell deia que el seu pare va ser un gran detectiu, que sempre li portava un regal a casa. Contaba que cuan el seu pare morí en servei, la seva mare, amb tota la pena es suicida i amb aixó ell anar a una caseta petita on coneixer el seu millor amic, en Mozart.
Aquell nom no li agradar mai per aixó li crida Mozzi, un bonic diminutiu del seu veritable nom. Aquells dos si que n'eren d'inseperables. Estaben sempre junts. En Neal defensar al Mozzi i així el Mozzi ayudar al Neal a surtir de les seves malifetes.
Fou desde aquell dia que m'aixecaba cada demati amb alegria, que miraba per la finestra i cridaba a la gossa perque hem saludes. I, quan venia la meva mare l'abraçava amb tot l'amor que havia sentit el dia anterior.
Aquell noi hem retornar la vida i l'esperança de que algun dia la meva infermetat tindre cura. No se si era real o una al·lucinació, però sigui com sigui li dec la vida.

Comentaris

  • Annalls | 16-11-2012

    No l'entenc, però m'agrada!!! Perdona no se si es el teu relat o soc jo que estic espesa!!!

    Anna

l´Autor

MJ.Ruiz.Andres

2 Relats

1 Comentaris

434 Lectures

Valoració de l'autor: 5.00

Últims relats de l'autor