la meva joventut

Un relat de: Adeta

Miro per la finestra, i em sento buida. On anat aquella sensació de felicitat? o Aquella sensació era felicitat? preguntes que segurament mai tindran una resposta concreta o una resposta veritable. No, ara tot es diferent. Tan sols espero que, en un futur pròxim, miri enrera i recordi tot el que he viscut. Explicar als meus nets l'època de la meva joventut, recordar amics morts per drogues, malalties, accidents o per llei de vida, estimar a cada un d'ells, ja que han sigut les peces imprescindibles de la meva joventut, un puzzle inacabat i a vegades amb peces retallades per encaixar-les vulguis o no vulguis. No puc dir que no ho sóc de feliç, potser no del tot, perquè sempre les coses poden anar molt millor, però no em puc queixar. A vegades miro els nens del tercer món o víctimes de guerres o catàstrofes naturals i penso que al cap i a la fi he tingut sort. Però cadascú té lo seu.
Un dia caminaré per la meva ciutat i em creuaré amb un amic de la joventut, ens mirarem amb una cara de " em sona i no se de que" no ens saludarem. pensaré duran tot els dia, qui era aquell noi que em sona tan?, on l'hauré vist?, segur que el conec perquè ell ma fet la mateixa expressió... i al cap d'uns dies de barrinar caure en la conte de que era un record de la meva joventut, era aquell amic que per les tardes em convidava a casa seva per parlar de les coses que ens feien agafar-li fàstic a aquell món , aquell noi que un dia el vaig besar apassionadament i que tot es quedà en allò, aquella persona que un dia ens vàrem prometre fen-se costat fins a la eternitat, aquell noi que s'escapà de la meva vida per un forat tan petit que ni ens vàrem donar conte. I segurament tornaré aquell carrer cada dia per veure si el torno a trobar, buscaré per les guies telefòniques, trucaré a l'antic telèfon de fa 15 anys, fins que una veu o un rostre em digui : "que mana?"

Comentaris

  • ostres tu![Ofensiu]
    la taxidermista llunàtica | 18-02-2005 | Valoració: 8

    m'ha agradat molt
    està molt ben escrit,
    i expressa, mes o menys, el que tots sentim té raó qui diu que és tendre i fins i tot jo diria que és trist, però així és la vida i no s'ha de negar la realitat.
    Visca els escriptors joves! Que sóm el futur! Endavant!

l´Autor

Foto de perfil de Adeta

Adeta

31 Relats

59 Comentaris

42244 Lectures

Valoració de l'autor: 9.10

Biografia:
HOLA! ja porto tres anys enregstrada aquí i encara que m'agradaria tenir mil i un relats no estic del tot descontenta. Crec que he escrit el que sentia quan ho sentia i gràcies aquest fet he pogut desfogar-me quan em calia fer-ho.

No sé si he millorat en el transcurs d'aquests anys però mai deixaré de ser qui sóc ni d'escriure i encara que no m'hen ensurti del tot bé...EI! que ningú és perfecte oi? Ni tan sols l'amor que nosaltres desitgem ^^

Sigueu feliços

Adeta