La meva col·lecció d'armes

Un relat de: betixeli

Cordill amic que nuses les meves paraules,
paraules que em fan ser ric, ric d'idees;
idees he dit?

Si, idees, paraules i tota mena de conceptes, que fan cua gola avall, esperant per ser triades o escopides a l'atzar, o inesperadament vomitades en cas de necessitat!

Armes, al cap de vall, contra una realitat que ofèn a voltes, i sorprèn i bocabada a tot aquell qui es coneix innocent. Així doncs col·lecciono armes, falti-tengui-tengui-falti, i n'hi ha un munt que no sabria pas on trobar, que mai m'han dit però sé que existeixen, i també en tinc un munt que són dignes d'envejar. Ara, que els bons moments escassegen, segur que més d'un les deu estar buscant.

Comentaris

  • genial[Ofensiu]
    Daniderch | 19-01-2011

    M'ha agradat la idea del cordill del pincipi i les armes, per què no ha durat més? Suposo que si l'haguessis fet més llarg potser no m'hauria agradat tant. o sí?

  • La màgia de les paraules[Ofensiu]
    T. Cargol | 16-11-2010

    , l'art de les paraules, és poder lliurar a l'esdevenidor un missatge, una experiència personal, que tingui interès per a algú més: un o molts,...
    Molt bon dia!
    T. Cargol

  • m'agradat[Ofensiu]
    panxample | 20-04-2010

    ....falti-tengui-tengui-falti...de ben segur aquí les trobarem ,hi son totes.
    jo que en busco, en el teu relat, les he trobat.......
    tengui -tengui-falti.

l´Autor

Foto de perfil de betixeli

betixeli

113 Relats

295 Comentaris

91771 Lectures

Valoració de l'autor: 9.75

Biografia:
Surto a la terrassa i cullo tres fulles de menta, en tasto una i escric el que em ve al cap,
i el mateix faig amb les imatges que sorprenen els meus ulls d'aprenent, amb els fets que em remouen i amb els pensaments que faig crèixer sense saber-ne massa el destí. Escric el que sento, i al desar-ho en paraules és com si tot el que he (a)notat esdevingués més tangible, més compartible, més de veritat.