LA MALETA

Un relat de: montserrat vilaró berenguer
La Sandra quasi es va desmaiar quan el seu xicot li va dir que havien guanyat un premi , un viatge llarg , en combinació amb la Rifa de Nadal. La Sandra com que no tenia maleta adequada es va dirigir a un "xinès " i va comprar la maleta més gran que va trobar .
La noia pels seus desplaçaments per Barcelona ho fa amb una motoreta.Així no té problemes per aparcar i va la mar de bé .
En sortir de la botiga és va posar el casc i volia posar la maleta en el portà equipatges. El que ella no contava és que ni lligant-la amb un cordill no s´aguantava per cap canto
Va provar de posar-la a la part de davant o sobre el manillar i tampoc. Va provar a la plataforma dels peus i de cap manera.
Llavors es va treure el casc i enrabiada va picar de peus, ja va veure que hauria d'anar a peu com pogués empenyent la moto.
I dit i fet es va posar en marxa d'aquesta manera.
Al cap de poc es va topar amb uns paletes que feien obres en una casa.
El més jove i eixerit de tots crida a la noia així .
Rosseta jo de tu posaria la moto dins la maleta!!!!, segur hi entra. I es van posar a riure tots.
La Sandra enrabiada va dir
D'acord moreno, però tu me la véns a portar .
I molt digna va continuar empenyent la moto .
Coses que passen en festes nadalenques!

Comentaris

  • Bonic[Ofensiu]
    Karin | 14-02-2018 | Valoració: 10

    He rigut una mica al llegir i això per mi es bo

  • Fotre a mar...[Ofensiu]
    Nil de Castell-Ruf | 02-01-2018 | Valoració: 10

    Maleïda maleta la de la noia! El que havia d'ésser una utilitat, va acabant essent una nosa. Valia més fotre-la a mar....
    A mi un cop em va passar, quan vivia fora l'estranger, que em calia una i ves per on que en passar per davant d'un contenidor de les escombraries vaig topar amb una de ben bona, d'aquestes de fibra reforçada. Estava oberta i amb el número de combinació apuntat en un paper dins d'ella. I excitat de la sorpresa com estava, vaig i la tanco, la maleta. I jo, que hi vaig fer? Doncs vaig tancar els ulls i mentre rodava amb els dits les cinc xifres del fermall de combinatori. Vaig implorar a Déu, tot dient-li: Per que....em fas un regal i després resulta que no en puc fer,-ne us perquè s'ha tancat !!!!!. I vet aquí, que per sorpresa meva, la maleta es va obrir. Llavors si, vaig tindre la precaució d'anotar els números en una llibreta. Anys després, instal·lat de nou a Catalunya i veient que no en treia profit d'ella, la vaig abandonar, a terra, a toca d'un contenidor del carrer de sota casa meva. Escolta bé, 5 xifres i a la primera rodada Puf!!!, oberta. Tot un miracle en ple segle XXI. Això és nàixer amb una flor al cul, no et sembla Montserrat.

l´Autor

Foto de perfil de montserrat vilaró berenguer

montserrat vilaró berenguer

464 Relats

1635 Comentaris

323791 Lectures

Valoració de l'autor: 9.89

Biografia:
Tota la meva vida he sigut lletraferida. M'agrada molt escriure, perquè
a dins meu està ple d'històries i tinc com una necessitat d´explicar-les
Per mi és un plaer compartir somnis i pensaments amb qui tingui la paciència de llegir i procurar entendre els meus humils escrits ,fets amb tot el meu cor. Moltes gràcies per la vostra gentilesa.