La maledicció

Un relat de: J☆
Diuen que fa 1000 anys, vivia una bruixa que ajudava els malalts i a la gent que realment la necessitava. El que Matilde no sabia era que feia tot el que li demanaven, fora necessari o no, i per això no podia parar, ella pensava que realment la necessitaven, quan s'aprofitaven de la seva màgia, uns desordenaven la casa i li demanaven ajuda per a ordenar-la, uns altres es trencaven les cames, tot per veure a la innocent bruixota.

Però, cal dir, que Matilde era bella, llavors tot el poble feia l'impossible per veure-la, cosa que no estava mal, però sobrecarregaven la màgia de la pobra bruixa de tan sols 16 anys i els seus poders inexperts.

Va arribar al poble un jove de 20 anys i veia a molta gent fer les coses mal a propòsit, encara que no li donés importància, moria de curiositat per saber per què raó feien aquestes coses.
El noi es va perdre pel bosc on vivia Matilde, llavors va veure una casa gran i va entrar sense pensar que algú vivia allí.

D'altra banda, Matilde netejava la seva casa amb molta de cura de no tirar res al sòl i trencar-ho, però quan va arribar a la cuina es va trobar amb un noi bell, al seu parer, tafanejant la casa aliena, ella s'espanta i li pega amb una paella que hi havia per aquí tirada, deixant a l'intrús inconscient.

Quan Christopher es va despertar, estava lligat a una cadira amb Matilde davant preparada per a matar-li, ella anava a fer el primer pas però ell li va suplicar que no ho fes, sorprenent la jove bruixota, ja que els anteriors deixava que els matés. Matilde, sorpresa, es va allunyar de Christopher, mirant-ho amb cara de "em dónes una bona raó o et mato".

Christopher li compta tot el que estava passant al poble només per a rebre l'ajuda de Matilde, aquesta informació va ser tan xocant per a la brujita que no va tornar a ajudar la gent del poble, creant així una maledicció per al poble,no rebrien ajuda si el poden solucionar per si mateixos.

I amb aquesta maledicció, Matilde va poder viure en pau al costat de Christopher, que es van tornar molt amics, i divertint-se de les desgràcies dels habitants del poble.

Comentaris

  • Un conte de desgràcia...[Ofensiu]
    PERLA DE VELLUT | 07-02-2019 | Valoració: 10

    M'ha semblat molt bo i molt original, aquesta conte i amb molta fatasia, la qual és molt bé, doncs es van fer amics els dos veient la maledicció per al poble.
    Una salutació...
    Perla de Vellut

l´Autor

J☆

7 Relats

3 Comentaris

2727 Lectures

Valoració de l'autor: 5.00

Biografia:
M'agrada molt escriure, per tant, hi escriuré aquí totes les histories que se m'ocorrin...