la lluna

Un relat de: laia

Per la finestra he vist la lluna com empenyia el sol per sortir, quina elegància, i mira que n'és d'egoista, clar com que és l'imatge de tots els enamorats surt quan vol, sempre tant presumida, de vegades amb vestit de gala, i d'altres despullada, i mentres el sol esperant que hi hagi un eclipsi per poder tirar-se-la, sempre darrera d'ella, i ella que l'empeny per sortir primera, i és que al ser la reina de l'amor se les sap totes i no en deixa passar ni una, no s'amaga, tampoc es troba, ella és com és, guapa, la primera... sumisa ella?, quan? les estrelles només surten quan ella ho decideix, de tant en tant organitza nits de gala, i les convida, ara mai les deixa que brillin més que ella, de tant en tant les obliga a fer d'estels fugaços, per sentir unes vibracions plaents que la fan esgarrifar, i fan trontollar la nit. Jo, me la miro, envejosa, si diuen que la lluna és el déu dels enamorats, jo dic que la lluna és la reina de les envejes. Prefereixo la pruna

Comentaris

  • Recoi !!, Ara la LLuna s'ho fa amb el Sol. i el pobre LLop ?.... uf !, quin " culebrón ", i dius... qu el LLop, li ha fet un "bombo " a la Caperuxeta ?.... noia, no estic al dia !!!gràcies per l'informació :-)

    Un petonet. Pilar

  • un relat...[Ofensiu]
    Capdelin | 24-09-2005 | Valoració: 10

    imaginatiu, original, poètic, otorgant-li a la lluna propietats fins ara desconegudes...
    però el que més m'ha agradat... és aquest final sorprenent, amb cert to humorístic que trenca la nyonya acaramelada dels que parlen poèticament de la lluna:
    "la lluna és la reina de les enveges... jo prefereixo la pruna"
    fantàstic, m'has fet riure!!!
    un petó maquíssima!

l´Autor

Foto de perfil de laia

laia

41 Relats

133 Comentaris

55890 Lectures

Valoració de l'autor: 9.05

Biografia:
Sols diré pena,
soledat, fracàs. Mira'm!
Em demanàveu
que digués alegria.
Si ho voleu, me la invente.


"estams de pols"

vicent andrés estellés