La llegenda

Un relat de: Llargui

Michael Jordan, el més gra nesportista de tots els temps, ha decidit deixar el seu esport predilecte, el bàsquet (no el béisbol). La samarreta amb el número 23 dels Chicago Bulls, estarà definitivament en la part més alta del United Center, l'estadi on la seva fama es va fer universal.

Aquesta fama ha significat una gran font d'ingressos. Es calcula que l'efecte Jordan ha generat un bilió (amb b) i mig de pessetes. La llista de productes que el jugador ha anunciat, avarca camps diferents com roba esportiva "NIKE", roba interior, menjar ràpìd, begudes, material de golf, automòbils, piles, telefonia, perfums, olleres de sol, una pel·lícula i loteria de l'estat d'Il·linois.

A part d'anunciar tot això, darrere el seu rostre, queden els seus 6 títols de lliga, 10 premis com a màxim anotador, 5 de millor jugador, 2 títols olímpics, 69 punts en un partit, 1109 partits jugats i dels quals només un ha baixat del 10 punts, 35.246 punts en la NBA...

Jordan ha estat un jugador polivalent, agressiu i tenaç, que desafia constantment la gravetat i la seva capacitat de resoldre situacions complicades.

Qui serà ara, el seu succesor?

Qui serà ara, Déu?

Comentaris

  • Potser ho serà el meu cosí[Ofensiu]
    Libertas | 11-08-2007

    Juga a bàsquet més que bé. I és força alt.

    (feia broma)



    Libertas