La línia que hi ha entre les rajoles

Un relat de: Victre
És tan obsessiu, que està obsessionat en tenir obsessions.

I tot ho ha de fer seguint algun tipus de ritual compulsiu. Si no ho fa així, és evident que passarà alguna catàstrofe que afectarà a molta gent (gent que desconneix que, gràcies a les seves obsessions, els hi salva la vida a cada instant).

Beure l'aigua sempre en set glops, tancar les portes (i obrir-les) quatre vegades, comprobar l'alarma cinc cops seguits, no trepitjar mai les línies de les rajoles, rentar-se les mans després de tocar (o quasi tocar) qualsevol cosa; i seguir així fins a omplir totes les hores del dia que està despert (que, com tots els números importants de la seva vida, ha de ser un número parell).

De fet, ara mateix camina sobre un terra enrajolat, i, evidentment, no ha trepitjat cap línia de les que hi ha entre les rajoles. Quan, de sobte, perd l'equilibri perquè està pensant en els pits d'aquella companya de feina que té uns pits que tothom hi pensa, i en trepitja una (de les línies que hi ha entre les rajoles).

Durant els cinc segons més llargs de la seva vida, espera la catàstrofe que ha d'acabar amb la vida de tanta gent.

I com que no passa res, es gira per comprobar que ningú l'ha vist trepitjant la línia (que hi ha entre les rajoles), i així pot seguir, tranquil·lament, vivint amb les seves obsessions.

Comentaris

No hi ha comentaris, comenta'l tu primer

l´Autor

Foto de perfil de Victre

Victre

191 Relats

178 Comentaris

96618 Lectures

Valoració de l'autor: 9.75

Biografia:
Vaig néixer al 1977.
Sóc metge, acupuntor i estic estudiant el grau de psicologia.
En el meu temps lliure escric relats.

Des de que escric, sempre he mantingut una lluita entre mantenir els relats ocults, o fer-los publics. Una barreja entre dubtes, vergonya, i la joia de que altres et llegeixin.

El meu mail és victreespiga@gmail.com

Al blog https://lletresigargots.wordpress.com trobareu tots els meus relats, la majoria amb il.lustracions incorporades.