La inseguretat de la vida

Un relat de: TITÀNIA

És angoixant i desconcertant la inseguretat que acompanya a la vida, com un fidel animal que no l'abandona, i que d'un dia per l'altre se t'ho emporta tot. És aleshores quan el cor se t'esquinça, saps que mai tornarà a ser el mateix i el dolor esdevé insuportable, fins arribar a ofegar-te amb el teu propi plor. La impotència, la nostàlgia i la buidor es converteixen en les teves aliades i tot pren un caire borrós. I segueixes en aquesta dualitat, pensant com és possible que hi hagi persones que t'arribin a influir tant en la vida que te la canvien per sempre, no hi ha volta enrere. És pànic el que sento davant la possibilitat que això es vagi repetin fins a esdevindra la vida mateixa. M'espanten els sentiments, les promeses a la lleugera que mai es compliran, però que les acceptes amb un patètic intent de pensar que potser encara no està tot perdut, les paraules buides, cruels, plenes de despit, innecessàries, les il.lusions perdudes, abandonades, arraconades, oblidades, la incapacitat de tornar a confiar, de tornar a somriure, de creure en alguna cosa i en tu mateixa i el record punyent, que és l'únic que et queda, d'una època tant llunyana i gairebé onírica on tot era diferent, possible i que mai no tornarà.

Comentaris

l´Autor

Foto de perfil de TITÀNIA

TITÀNIA

112 Relats

149 Comentaris

82348 Lectures

Valoració de l'autor: 9.46

Biografia:
"Tots tenim un artista dins nostre, només hem de trobar la manera de deixar-lo sortir"

Sóc de la fornada del 73, Historiadora de l'Art i escriptora ocasional. Apassionada per la cultura en totes les seves expressions: l'art, la literatura, el cinema, el teatre.

Pseudònim: la Titània, personatge mitològic del "Somni d'una nit d'estiu" de W. Shakespeare, és la reina de les fades del bosc. Ambiciosa, enamoradissa i una mica llunàtica, li agrada estimar i que l'estimin.

Em podeu escriure a: eginec@gmail.com

I visitar el meu bloc: http://lembruix.blogspot.com

Ens llegim!