La hipoteca

Un relat de: Boira Bosch
La llum del sol escampant-se per la sala d'estar d'aquella casa buida de mobles i de personalitat feu recordar a l'Albert els matins de dissabte que havia passat amb els amics bevent cervesa, la ment mig endormiscada degut a l'alcohol, a l'assolellada terrassa del Bar el Ratolí. Tot això, però, havia acabat quan la Nora decidí que, per tal de convertir-se en una parella formal, una parella així com Déu mana, s'havien de fer una hipoteca i comprar-se una casa com havien fet totes les seves amigues i la resta d'Espanya. Així doncs, els dissabtes al matí s'havien convertit en un seguit d'avorrides visites pels pisos “a la venta” de Palma i voltants. En aquelles visites, la ment de l'Albert continuava tant o més adormida que els dissabtes que havia deixat que el sol i l'alcohol l'omplissin de goig i de sopor.
“Aquest és un dels pisos més nous que tenim a la venta” els hi deia una jove i atractiva agent immobiliària. “Segur que quan heu entrat heu pogut ensumar l'olor a pintura...” L'Albert assentí sense saber ni tan sols el que li estaven dient. Fes bona cara, somriu i així tot acabarà abans. Observà el lent balanceig dels malucs de la jove agent i es perdé en l'eco que feien els seus tacons alts al trepitjar el sòl de parquet mentre es dirigia cap al que devia ser el dormitori principal, i ignorant els comentaris de nena tonta que feia la Nora al seu costat. “Com em vaig deixar enganar? Fer-se una hipoteca... això és una sentència de mort” pensà l'Albert. Reflexionant sobre el tema, arribaren al quart de bany, molt ampli i, tot i que il·luminat provisionalment per una bombeta de 40 Watts penjant del mig del sostre, s’hi podia apreciar el luxe. “Com podeu veure” digué l'atractiva agent, el seu to de veu mostrant l'avorriment de qui ha repetit el mateix massa vegades, “la banyera de porcellana rosa és molt espaiosa, ideal per a parelles que busquen noves i romàntiques experiències” i feu una rialleta com de gorrionet que feu despertar de sobte la ment de l'Albert. Ja mai més podré lligar amb ties! Collons, i n'hi ha tantes d'interessants! La Nora està bé, estava bé al principi, ara... Mira aquesta noia, mira quines corbes, quina mirada... apostaria que ha burxat amb més de la meitat dels seus clients. I em mira d'una manera especial. Sé que li agrado. I com si l'agent immobiliària hagués pogut ensumar els pensaments libidinosos de l'Albert, es llevà l'americana estretona i es quedà amb un top blanc escotat que li marcava els mugrons. La Nora es girà cap a l'Albert amb la seva típica mirada de qui-es-pensa-què-és-aquesta-meuca. L'Albert la ignorà, tant concentrat estava recorrent amb la mirada les corbes de la jove. “Nora, et deixo” li digué, la mirada detinguda en els mugrons de l'agent immobiliària. “Què? Què coi dius?” xisclà ella. “Què et deixo, què no vull seguir amb això, què no sé ni perquè m'hi vas embolicar! Ara vés-te'n!”. L'agent immobiliària no aconseguí amagar un somriure punyeter. Després, com si la cosa no anés amb ella, s'estirà el travesser dels cabells i la seva llarga cabellera negra aterrà sobre les seves espatlles. La Nora no entenia res. “No me'n vull anar! Alguna explicació m'hauràs de donar!” exigí indignada. L'Albert desferrà durant uns segons la mirada dels mugrons de la jove, mirà a la Nora breument i s'arronsà d'espatlles. Després es dirigí amb pas ferm cap a l'agent immobiliària i començà a besar-la com si li anés la vida. Feren l'amor sobre la pica del lavabo d'una forma tan salvatge que fins i tot la bombeta despullada es remenà. Quan acabaren, la Nora ja no hi era.

Comentaris

No hi ha comentaris, comenta'l tu primer

l´Autor

Foto de perfil de Boira Bosch

Boira Bosch

15 Relats

14 Comentaris

13154 Lectures

Valoració de l'autor: 8.75

Biografia:
Vaig néixer a Mallorca, a un poble avorrit enfora de la platja i de la ciutat. Sóc la segona de tres germanes, el que de fet també em sembla bastant avorrit. Treballo com a comptable a una empresa (no fa falta us digui com d'avorrit això també és, no?)
Per tot això.... ESCRIC.

A part dels relats publicats a aquesta web, he publicat fa poc la meva primera novel·la (L'ILLA DEL TALP). Us deixo el link per si us pogués interessar.

http://www.amazon.es/LILLA-TALP-Catalan-Boira-Bosch-ebook/dp/B019QW6D1C/ref=sr_1_1?ie=UTF8&qid=1452198457&sr=8-1&keywords=l%27illa+del+talp

Us en podria fer una sinopsi però per no avorrir-vos simplement us diré que: m'ho he passat de puta mare escrivint-la!