La hipocresia de la televisió

Un relat de: plouifasol

-Taxi! Als Estudis de Tele7, siusplau.

Ja no estava nerviosa, estava ben acostumada a la televisió, podríem dir que ja era la meva feina oficial.

Entro als estudis i saludo tots els meus companys de programa, també veuria d'altres personalitats que treballen al canal, que em miren amb una cara no gaire agradable.

Al meu camerino menjaria alguna cosa per poder afrontar dues hores d'entrevista. Veuria com començaria el programa pel monitor, i m'informava de que aniria més o menys el programa, i així preparar-me el meu guió.

M'avisen de que ja puc passar a maquillatge, on agafo una revista i així, vaig agafant quatre idees del que havia de dir a plató.

Quan acabo vaig directe al passadís que dóna al plató, tinc la pell de gallina. Sento el meu nom i és el moment de canviar el meu paper, deixa de ser bona i honrada, per ser perversa i mentidera, per guanyar una bona suma de diners. No em va agradar gens deixa la carrera d'art dramàtic, però m'aporta més beneficis mentir que dir la veritat.

---Maria Sànchez, més coneguda com Mariola Estevenson, la filla del metge més prestigós dels EUA casada per tercer cop amb l'actor Fede Díaz...

Benvinguts al joc de la mentida.

Comentaris

  • Chuck Palahgniuk...........o com sigui..[Ofensiu]
    joan-arcaic | 24-06-2007

    em sembla que és a Asfixia (o potser és a Fatasmas) on en chuck escriu una versió similar del tema. totalment recomenable.....

  • relat[Ofensiu]
    ANEROL | 17-06-2007 | Valoració: 10

    àgil, agradable, bon inici, bon desenvolupament, bona resolució

  • Ishbb | 16-06-2007 | Valoració: 10

    Plas plas. Tota la raó, sens dubte clar reflex de la realitat.
    I del que més s'hauria d'avergonyir la societat és de permetre quelcom semblant, ja que això passa exclusivament perquè hi ha molta gent que disfruta veient-ho (conscient de que són mentides).
    En quin país debem viure, queel programa més vist de tots és "Aquí hay tomate"...?
    Au, petons! :)