La genètica total i superba

Un relat de: Bonhomia

relatsencatala.com adverteix que aquest relat contè llenguatge que pot ferir algunes sensibilitats. No recomanat per menors de 18 anys.

Els gens del cul d'aquella noia m'exciten els gens de la polla. Els gens del meu cervell s'escalfen i els gens de l'aire entre ella i jo genetitzen el carrer d'un aire de gens congelats, grisos, opacs,... la foscor genetòria sumeix la ciutat en un simbòlic apocalíptic gen únic i sexual. La noia remou gens foscos i em mostra el seu cul. Els meus ous remenen protogenespermatozous que acceleren el procés genètic de la meva epigenelibido.

Corro mentre se m'accelera el cor d'una manera asfixiant, diria que el dimoni l'ha convocat. I se'm para el cor justament a l'engrapar els pits d'aquella noia, que, després, satisfeta en veure el meu líquid a l'entrecuix dels seus pantalons i també en veure'n una mica per l'asfalt on s'ha succeït la millor manera de morir per mi, s'asseu a la vorera, apareix un sol lila i la lluna és un elefant de xocolata, mentre el carmesí rodeja la noia per tot arreu.

Doncs bé, jo sóc aquell carmesí.

Comentaris

  • Molt bo![Ofensiu]
    Columba Palumbus | 14-06-2010

    M'ha agradat molt! és realment sorprenent, directe i precís, i aquest punt poètic-delirant trobo que hi encaixa a la perfecció.

    Et continuaré llegint!

  • Genial, Sergi![Ofensiu]
    Mercè Bellfort | 20-05-2010 | Valoració: 10

    No has necessitat més mots, sinó els justos, per evocar unes imatges amb una força brutal. T'has deixat anar i el resultat ha sigut superb.
    Moltes gràcies pels teus elogis. Veig que tu ets un dels "vells" d'RC. M'alegro moltíssim que puguem compartir aquest espai que ens aporta tantes satisfaccions. Ens llegim!
    Una abraçada, Sergi.

    Mercè

  • BRAVO!!![Ofensiu]
    vitriol | 13-05-2010 | Valoració: 10

    Suposo que s'ha de ser alegrement foll, per empescar-se aquestes follies.
    Espero que la teva folla generositat s'engrandeixi i ens segueixis regalant bons relats. I que la teva narrativa es mantingui dura, el temps necessari...





    P.S. La descripció del Gener del 76 m'ha fet recordar bons vells temps. Gràcies

l´Autor

Foto de perfil de Bonhomia

Bonhomia

646 Relats

1852 Comentaris

515172 Lectures

Valoració de l'autor: 9.87

Biografia:
L'armonia commou la selva verge de paratges interexternalitzats mentre els estels ens somriuen dolçament i les nits i els dies es confonen en boira d'un nou color que brillarà per la mare universal que va fer-nos i cerquem cuidar... si és que aquestes paraules contenen cert ressò d'esperança en un món tan difícil i complicat.